It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Unii mor cu dreptatea in brate

Adăugat de Kio
Raportează ca șters! 70

Chiar daca n-au dreptate 🙂

La Obor, intrare pe Mosilor, drumul e relativ complicat, dar cu putina atentie, iti dai seama ce si cum. Sunt trei benzi care merg inainte, iar a treia sa taie intr-o suta de metri si raman doar doua (Google Maps aici). Eu am venit de pe banda trei, m-am incadrat pe banda doi si am mers inainte. Pe banda trei, un sofer cu un Clio vine lansat. Il vad fix inainte sa ma claxoneze si trag de volan pentru ca altfel intra in mine. Cel mai probabil a venit de pe banda de stanga, pentru ca in spatele meu era alta masina.

Sunt convins ca el credea ca avea dreptate si eu schimbam benzile fara sa ma asigur si sa semnalizez, dar chiar si asa era clara intentia mea. Nu a schitat niciun gest de conducere preventiva si era pregatit sa moara cu dreptatea in brate (o zic la sensul figurat, pentru ca nu ar fi fost un accident asa grav).

Frana se aude jumatate de la mine, jumatate de la cel din spatele meu.

15 comentarii

 1. Retardat… pai practic si tu tot de pe banda de stanga vii de te-ai incadrat pe a doua banda.
  Ce o fi fost in capul lui? Daca aveai masina si in spatele tau unde dracu se ducea? Pe sina de tramvai (nu ca nu s-ar si circula pe sina in zona Colentina – Mosilor)?
  Nu e neatentie, e aproape intentie criminala cu viteza aia!

 2. @BlueKing. Vin de pe banda trei, cea de inainte si la stanga. Vezi Google Maps, te rog

 3. Problema e ca acolo marcajele sunt… pur si simplu banda aia dispare-n neant, omu’ considera ca daca merge pe langa bordura merge pe banda lui.

  Aici se vede mai clar cum dispare (la propriu) banda 3.

 4. Exact. De acolo si titlul si explicatia 🙂

 5. Scuze, m-am exprimat eu necorespunzator situatiei! De pe banda de inainte si stanga vii, adica fix de pe banda pe care venea si el, doar ca tu (si cel din spatele tau) va repliati mai din timp pe banda pe care urma sa sa va continuati deplasarea pe Mosilor!
  Marcaje / nemarcaje, daca privesti corespunzator la traficul din fata ta si te comporti ca atare, nu s-ar crea astfel de situatii si nu ar avea ce sa se intample!
  Cunosc zona!
  Si eu intru dintr-o intersectie cu enshpe benzi (Mihai Bravu / Baba Novac) pe strada Dristorului, spre statia de metrou Dristor: acolo multele benzi din intersectie se strang intr-o singura banda – eei, acolo intri cu grija si are prioritate masina care este mai in fata (masina care te gandesti oricum ca s-ar putea sa te aiba in unghiul ei mort)!
  Viteza rezonabila si mare atentie + putin cascat ochii in jur!

 6. eu nu prea inteleg cam pe ce banda mergi tu 🙂 si dak te-ai asigurat cand ai schimbat dreapta …..apoi dc ai pus frana brusca ????k te-a depasit unu pe stanga ????

 7. Mark Maier

  Asta-i aproape de centru
  E complicat

 8. Stau in zona si trec zilnic prin acea zona. ! Intr`adevar banda 3 se termina… si se continua banda 1 si banda 2.. ( banda 1 in general ocupata de cei care parcheaza) .. Parerea mea ca tu te aflai intre benzile 2 si 3… urmand sa te incadrezi in banda 2 imediat ce 3 se termina 🙂 . Priviti distanta intre mashina lui Kio si bordura de langa banda 3 🙂

 9. @belca, atunci cu atat mai mult, daca era si un pic pe 3 (indreptandu-se spre 2), ala pe unde-l depasea daca nu frana? (ca banda 4 nu exista 🙂 )

 10. „o zic la sensul figurat, pentru ca nu ar fi fost un accident asa grav” – ba tocmai, poate nu l-ai vazut pe ala de pe magheru! http://www.trafictube.ro/accident-pe-magheru/

 11. eu merg pe drumul asta zilnic,eu ii ignor pe astia de vin ei asa lansati pe banda pt stinga si o iau ei inainte,insa nu inteleg de ce ai franat asa,puteai sa iei putin dreapta,ca nu prea aveai pe nimeni in dreapta ta,VW tuareg vine la ceva vreme dupa franare,cine are ochi si face un calcul,isi da seama ce vreau sa zic,daca nu franai putin cam violent si la dramatism,aveai timp sa-i dai si cu fluide naturiste pe geamuri,sa nu ma intelegi gresit,sau ca nu ai avea dreptate,dar . . . 😉 +

 12. Conduci prea incet pentru ritmul alert al Capitalei noastre, ca sfat adapteaza-te mai bine. Si 2…te-ai speriat prea tare si era sa faci din haz necaz…controleaza-te si fi mai stapan pe tine.

 13. Cu.pluta.sunt.dus

  Concluzia la ce a spus Alter: daca nu te faci reisar, lasa masina in fata blocului si circula cu metroul! :))
  P.S. Si eu am condus prea lent zilele trecute prin Bucuresti, doar o juma de ora de la gradina botanica la leu. Nu viteza e cheia, de unde le tot scoateti ?!?

 14. Zona aia e gandita prost rau, in mod normal ar fi trebuit sa se anuleze b1, care teoretic e pentru cei care din dinspre Stefan cel Mare, cei de acolo fiind nevoiti sa se reincadreze, ci nu cei ce vin dinspre Obor.

 15. Deci nu ai dreptate. Banda de langa bordura se pierde intradevar, insa tu nu ti-ai tinut banda ta ( a doua ) .El mergea pe banda lui binemerci…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!