Am fost rau?

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 169

Incearca cu japca si tot el e nervos. Prioritatea de semnal nu exista, nici macar in Germania.
Pentru cine stie zona, banda 1 e folosita doar de cei care fac la dreapta sau care vor sa sunteze coada de fraieri de pe B2 sau B3. De ce? Pentru ca dupa intersectie e ocupat de taximetristi si alti ultra-tristi.
Eu consider manevra de franare dupa schimbarea benzii ca agresiune in trafic. Poate da de unul mai putin bine dispus si i-o trage corespunzator la partea dorsala.
Locul cu pricina:

19 comentarii

 1. Data viitoare hai cu grederul si niveleaza-l putin. Bine macar ca-i functionau becurile pe frana 😀
  +

 2. Un_aradean

  Trebuia sa fi rau pana la capat, sau sa fi bun de la inceput.
  +

  • Ma adaptez la situatie. Cand vine si se baga cu japca, ce vrea ? Cale libera ? Ala opit se vedea oprit acolo. In timpul saptamni e jale cu cei opriti dupa intersectie.

 3. Daca b1 n-ar fi fost obligatoriu dreapta, ai fi fost rau. Dar asa, luand in considerare si frana aia „a la russe” a marlanului, nu cred ca-ti pot reprosa ceva.
  +

 4. Mare om, mare…lipsa de caracter. Nu cred ca exista gest mai jegos in trafic. Data viitoare sa incerce ghidusia asta cu un TIR, poate se alege cu un Smart Fortwo.

 5. Eram curios daca ii remodelai haionul ce zicea… cum domle nu m-ai vazut ca am semnalizat?

 6. Eh, uite de asta imi doresc cateodata sa am un transportor blindat…

 7. Dacă lângă semaforul de sus era o cameră cu care să se dea amenzi pentru trecerea peste linia continuă, l-ai fi lăsat pe banda ta sau l-ai fi atenționat de amendă? Bine, trebuie să fii cam inconștient cu așa manevre în fața camerei, dar totuși.

 8. Cred ca s-au trezit din betie postacii de partid. 🙂
  Voturi -> popularitate . Multumesc pentru interesul acordat.

 9. asa de curiozitate , de pe la secunda 47, ai mai respectat mult prea laudata regula a ta „a celor 2 secunde” ??? nu de alta da o invoci in videoclipurile altora…

 10. Trebuia sa il bagi in fundu’ Daciei ! + 😀

 11. Nu esti ambitios…

 12. 0:57 Test pentru becuri: nici n-a apucat sa se opreasca semnalizarea ca s-au si aprins becurile de frana. Pozitiile oricum erau functionale (0;22) 😀
  +

 13. De la mine + ptr. faza, probabil ai luat – ptr. ca i-a iesit lui… manevra 😀

 14. „Frana de golan ratat”=sicana in trafic=”sa moara ma-sa.In chinuri” (stii cine spunea asa intr-un alt clip,nu-i asa ? Plus

 15. Un cretin nu am ce zice… Dar nici cu tine nu imi este rușine… Pentru ca el a dat semnal si a avut spatiu sa intre și un camion si a crezut ca il lasi, ca tu cand stai la semafor lasi 25m liber fata de masina din fata ta,:)))sincer daca eram eu in locul nu se mai ajungea la situatia asta pentru ca ma bagam direct ca tu dormeai si avea si loc…. Ce sa întâmplat dupa plecarea de la semafor el un pare prost.

 16. @DON13 ” Pentru ca el a dat semnal si a avut spatiu sa intre” ….
  Linie continua ring a bell ? Nu am nici un fel de obligatie fata de marlanii care vin ala intimidare. Ia uita-te si la http://www.trafictube.ro/taximetrist-milog . Si ar mai fi. Milogii sa meraga in fata la biserica, sa-si incerce norocul acolo. Eu nu dau cui cere, dau cui cred ca merita. Daca te uiti cu atentie, vezi ca el era pornit pe fapte mari de la inceput. Deja era calre pe linie, inainte de a semnaliza.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.