It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Urmarirea ambulanței

Adăugat de Sorin
Raportează ca șters! 79

Un SUV urmărește de aproape o ambulanță cu semnalele aprinse și trece pe rosu imediat după aceasta. Nu știu dacă în ambulanță avea vreo cunoștință sau doar se folosea de ea ca pretext, dar la trecerea de pietoni era să lovească vreo 3 oameni. Polițistul s-a îndreptat spre el, dar nu știu dacă l-a oprit.

Ce mai caută lumea:
  • urmarirea ambulanței

3 comentarii

  1. Chiar si daca avea pe cineva in salvare… Cum e mai intelept? Sa mai dai si tu peste 2-3 oameni ca sa fie necazu’ si mai mare?….

  2. Cea mai mare prostie… Inconstient, sa nu-i spun altcumva.
    Chiar daca are cunostinta in ambulanta, de ce trebuie sa se tina dupa ea ? I se spune spitalul unde va fi transportat pacientul si poate sa vina linistit acolo, nu are de ce sa fie la raliu dupa ambulanta ca oricum nu ajuta cu nimic.

    Poate l-o fi induiosat pe politist si l-a lasat sa plece, insa in caz ca prindea vre-un radar pe splai pana la spital, chiar si lipit de ambulanta sa fie… radarul n-are sentimente…

  3. Singura ocazie in care sa zicem ca ar fi fost in regula sa se tina dupa ambulanta, ar fi fost daca erau multi raniti, cu cei in stare grava in ambulanta iar cei in stare mai buna sa fie in SUV.

    Oricum, nasoala faza la trecerea de pietoni.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!