It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un uşor impact cu o bovină

Adăugat de LRD
Raportează ca șters! 107

Localizare: DN17 (jud. Suceava), mă îndreptam dinspre satul Prisaca Dornei, com. Vama înspre mun. Câmpulung Moldovenesc. Circulam cu aproximativ 90 km/h deoarece porţiunea respectivă de drum este situată în afara localităţii când deodată m-am trezit cu două văcuţe pe carosabil, fugărite de către un vacar care voia să le mute pe imaşul de peste drum.
Bine măcar că văcuţa nu a suferit leziuni!

20 comentarii

 1. (◕‿◕) roxor

  Hint: niciodata…dar NICIODATA nu lasi masina in mijlocul drumului si te duci in fata ei. Ma gandesc ca iti dai seama ce se poate intampla, nu? 😐 Din ce se vede pe video aveai ceva loc sa tragi pe dreapta in vreo 50 de metri. In rest, bine ca ai apucat sa franezi cat sa n-o iei pe capota. 😛

  • pinguinu nuclear

   mai bine in fata ei decat in spatele ei 😀

  • @◕‿◕ roxor +1 🙂 Daca faci asta, ai sansa sa devii emblema pe propria masca a radiatorului 🙁

  • Din fericire maşina care mă seconda era a Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, iar şoferul acesteia a păstrat distanţa şi a oprit la vreo 5 metri de mine cu avariile aprinse!

 2. stiu ca ai mai primit sfaturi sa faci o compilatie dar iti mai sugerez si eu la fel. se pot lipi filmarile si pe youtube 🙂 pagube la masina ? +

  • Mulţumesc pentru sfaturi! După cum am mai spus, sunt la început de drum în a face filmuleţe şi a le urca pe vreun site, dar învăţ…
   Referitor la pagubele de la maşină, bara faţă uşor ciobită în centru.

 3. O vaca … adevarata si rezistenta 😀
  +

 4. Si uite asa nu se face vitel la protap 🙂
  Pe bune acuma, prin zona nu exista obiceiul „luatului in obor”? Adica se confisc vita. Eu gasesc vaca ta in porumbul meu, se rechizitioneaza. Daca iesea cu pagube, ce facea? Plata in natura? Ramanea obiectul pagubei la tine?

  • Sincer să fiu, mă bucurasem că nu a suferit vreo fractură în impact şi a luat-o la fugă spre imaş. Din fericire am asigurare CASCO la maşină şi am utilizat-o!

 5. Doar eu ma asteptam sa vad o femeie in locul bovinei ? 😕

 6. vaca ca vaca.dar vacarul nu si-a luat omor? macar verbal…

 7. Saraca vaca , daca se lasa cu victime omenesti ? Tu la spital cu o fractura sau , Doamne fereste , ceva mai rau ? Ce zici ?

 8. Da, dar cand folosesti CASCO, anul viitor vei plati mai mult polita.. Cine suporta diferenta? Vaca? 🙂

  • Autoturismul este achiziţionat în leasing şi poliţa CASCO este încheiată pe toată durata contractului de leasing, fără franşiză şi fără a suferi modificări de costuri. Probabil mă va costa ceva mai mult dacă doresc încheierea unei poliţe CASCO după terminarea perioadei de leasing!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!