It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Usurele prin Timisoara

Adăugat de ingfrancisc
Raportează ca șters! 15

Nu contine limbaj licentios.

9 comentarii

 1. Video unavailable 🙂

  • da, vad ca a disparut din contul de youtube … aseara m-au uitat la el dupa ce l-am uploadat pe trafictube …naiba stie, deseara verific daca mai am filmuletul in recycle bin si reuploadez.

   LE. rezolvat, scuze, din viteza era salvat „privat”, ar trebui sa mearga acum.

 2. La 0:15, cele doua gunoaie din fata ta pleaca si vireaza la dreapta fentand coloana. Cel de pe b3 e vinovat de spiritul de turma, intr-adevar, dar asta doar din cauza ca a cazut probabil pe ganduri si s-a trezit cand toti din jurul lui au plecat deodata de pe loc. Da, ar fi trebuit sa se uite si el la semafor inainte sa plece, dar ceilalti tot gunoaie raman…

 3. Pinzariu Teodor

  Cel de la 0:33 sunt destul de sigur ca are verde intermitent. Nu il scuza totusi ca era sa dea peste pietoni…

 4. @Pinzariu Teodor, esti sigur gresit 🙂
  Acolo verdele intermitent se opreste cu secunde bune inainte sa se faca verde la pietoni. Era rosu plin pentru orice directie 🙂 In timisoara nu cred ca exista intersectii la care verdele intermitent sa se suprapuna cu verdele pietonilor. Din punctul asta de vedere semaforisoara a fost bine gandita, din altele nu 🙂

  • verdele intermitent se opreste daca pietonii care circula perpendicular pe directia de unde vine soferul au verde, nu cei cu care se intersecteaza dupa ce vireaza. in cazul din filmare soferii primesc verde intermitent si dupa cateva secunde primesc si pietonii verde, odata cu verdele plin primit de cei care vin de unde vii si tu.
   si soferul a fost surprins pentru ca pietonii cand primesc verde parca primesc startul la 100m garduri, nu se mai asigura. eu de aia am mare grija la situatii de genul, ca am avut cazuri unde pietonii aproape voiau sa imi urce in masina din cauza ca eu eram deja pe trecere cand primeau ei verde.

  • @M
   In aceasta intersectie pot sa confirm si eu spusele lui ingfrancisc , si anume ca acel verde intermitent se OPRESTE cu vreo 2-3 secunde inainte de a porni verdele plin (atat la masini, cat si la pietoni). Deci respectivul a trecut pe rosu.
   Masura asta cu opritul intermitentului cu putin timp inainte ar trebui luata la toate intersectiile cu verde intermitent, pentru ca am vazut de exemplu la Judetean, cum troleibuzul abia-abia a oprit cand au pornit pietonii pe trecere (perpendicular pe directia lui de mers), fiindca el a avut verde intermitent pana exact in momentul in care pietonii au primit verde.

  • @M, ca sa te citez: ” in cazul din filmare” e exact cum am spus eu. Soferul respectiv NU ” fost surprins pentru ca pietonii cand primesc verde parca primesc startul la 100m garduri” ci de faptul ca a trecut pe ROSU cat casa! 🙂 Nu stiu de unde ai scos tu ordinea semaforizarii din intersectie, dar, evident e complet invers fata de cum spui tu :), adica e cum am spus eu si DriveTM: acolo e rosu plin pentru dreapta inainte sa primeasca pietonii verde, fix pentru ca soferii sa nu fie „suprinsi” de pornirea pietonilor in traversare.
   Soferul din filmare este ca unul din multii soferi timisoreni (mai jegosi si mai nesimtiti) care au deprins urmatoarele 2 obiceiuri:
   1. Daca exista semafor cu verde intermitent fac dreapta indiferent daca e aprins sau nu!
   2. Daca au dreapta cu verde intermitent pornit intra in intersectie si fac dreapta din viteza, fara sa se asigure, pe principiul „io am verde” si-i calaresc pe aia care chiar au verde. Pentru punctul asta are @Rebound mai multe filmari cu soferi reprezentativi 🙂
   Ala din filmare stia foarte bine ce face, a plecat pe rosu si a accelerat fix ca sa treaca inainte ca pietonii sa primeasca verde! Doar ca nu i-a iesit.
   Si oricum, eu nu inteleg cum sa fi surprins de pietoni cand tu faci dreapta pe verde intermitent, adica pe CEDEAZA! Nu te asiguri cand ai cedeaza, sau cum?

  • poate o fi asa in intersectia aia, daca sunteti 2 care ziceti. eu tineam minte ca e altfel.

   cum sa fii ‘surprins’ de pietoni? simplu, cand ei o iau la goana. de exemplu la catedrala daca vii dinspre maria si faci dreapta trebuie sa fii f atent, ca daca primesc verde pietonii nu se mai uita ca deja esti in fata lor, vor sa treaca prin tine. serios, esti sofer si nu ai prins pietoni care trec ca vacile fara sa se mai asigure? mai degraba vad catei care se asigura cand traverseaza decat oameni.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!