Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Politia face legea si o problema

Adăugat de flaviii.cj.bh
Raportează ca șters! 60
Ce mai caută lumea:
 • viraj p e bretea

11 comentarii

 1. la care faza ? @ochifaradioptrii ? la prima era pe B2 la a doua era pe B1 numa ca am gresit eu in comentariu 😛

 2. N-am prea inteles problema cu BMW-ul paralel. Da si tu un link sa vedem cum e intersectia, ce indicatoare/semafoare sunt…

 3. aici eram eu: http://goo.gl/maps/PP857 ea era in paralel cu mine

 4. @flaviii.cj.bh Acolo la 0:20 (virajul la stanga de pe B1) este strada cu sens unic (nu stiu cum ii spune, poate imi dai o mana de ajutor 🙂 ).
  +

 5. Am inteles doar dupa ce am dat drumul la sonor. Ala nu era in paralel deoarece urma sa va intersectati:)
  Eu zic ca in caz de accident te-ar putea incadra la neasigurarea la schimbarea benzii de mers, deoarece el avea dreptul sa circule pe acolo dupa ce a acordat prioritate la intrarea pe drumul principal. Ca si cum ar fi doua intersectii distincte. Oricum, ciudata situatia.

 6. E putin mai ciudat, insa nu se poate vorbi de doua intersectii distincte acolo. Breteaua pentru virajul la dreapta face parte din intersectia propriu-zisa. Are doua benzi de viraj la dreapta, @flaviii.cj.bh era pe B2 si a continuat pe B2, pentru a nu se urca peste cei care virau tot dreapta, dar de pe B1. Prin prezenta bretelei se faciliteaza efectuarea virajului la dreapta, fata de situatia in care aceasta n-ar exista si ai fi nevoit sa mergi inainte, pana la acel cedeaza si apoi sa te inscrii in trafic. Daca era asa, BMW-ul care vira stanga de pe S. Puscariu tot ar fi trebuit sa acorde prioritate de dreapta.

  De exemplu, cam aceeasi situatie si mai jos (cu breteaua care face parte din intersectie), dar cu deosebirea ca aici ai cedeaza trecerea fata de cei care circula pe drumul principal (vin de pe podul Dacia).
  http://goo.gl/maps/lysFQ

 7. E foarte ciudata situatia, odata ce eu aveam verde, ea avea stop la iesire de pe strada laturalnica s-a asigurat si a mers pe drumul prioritar, sincer nu stiu ce sa zic … bine ca nu a fost nimic, da era cat pe ce, inca m-am speriat putin

 8. Inca o curiozitate: cum se desfasoara circulatia cand nu functioneaza semafoarele? 🙂
  Ce face cel de pe bretea considerand (in teorie) ca nu-l vede pe BMW iesind de pe straduta?

 9. Ce nu va e ma clar. @flaviii venea de pe un drum lipsit de prioritate. Si daca nu ar fi fost indicatoare se aplica prioritatea in functie de categoria drumului, el acordand prioritate celor care circula pe DN, E, datorita faptului ca vine de pe un drum de importanta mai mica.

  http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/hotararea-guvernului-nr-1391-2006/#art135

  Rolul indicatoarelor de informare ala e. Sa te anunte ca vei intra pe un drum de categoria…

 10. Verdenporn

  Data viitoare pune si tu un semn, abia am vazut masina la prima faza. Cat despre intersectie ce sa zic: acolo a fost masacrat acolo un om. Omul femeie/barbat nu mai stiu lovit/a de un taxi sau ce saracie, cu sange pe jos si din alea gretoase.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.