It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Va rog…

Adăugat de bighi89
Raportează ca șters! 49

Cum spuneam la prima secventa, un pic de atentie la detalii.

Probabil editarea este mai defectuoasa, insa nu m-am descurcat mai bine si nici timp mai mult alocat, eram obosit de la fotbal.

Pe alocuri am lasat sunetul original prin alte parti l-am taiat, nu avea rost sa stau sa pun bucatele din sunet….

 

Si acum mica descriere:

1- Prostii stau la semafor, deh… veneam de la Dristor, vorba cuiva cum poti sa te saturi de el. Se pare ca prostia se extinde.

2-Nu aveau nici un stres, traversau ca prin parc, la editare am vazut ca din fata acelui opel astra zburda cineva de „fericire” ma intreb daca venea unu pe b1?

3-Taxiul venea de pe banda de obligatoriu inainte. Si pentru ca am exagerat un pic, nu el imi taie calea mai tarziu, m-am uitat atent dar nu am mai refacut iar tot clipul.

4-Se vede ca la un moment dat, dupa ce a traversat agale, ca baiatul pune mana pe fata sa se grabeasca si au luat-o la fuga. Ia ghiciti ce venea tare de pe b1? Ati ghicit;).

5-Taxiul si-a continuat miscarea dupa ce a iesit din cadru, la limita l-am „fentat”. NU am vrut sa il las, pentru ca sunt satul de cei care se pun in intersectie si asteapta verde sau ii dau gaz de pe banda aia.

Iar domnita care traversa pe rosu…. nu am putut sa ma supar pe ea, foarte frumusica si arata bine, nu am putut sa zic altceva pentru ca prietena era in dreapta. Si-a cerut scuze de vreo 4 ori.

6- Asa exemplu dau la copilul ala, sa traverseze pe unde apuca, nici nu ar trebui sa ne mai mire ce urmeaza din generatiile viitoare.

7-Bciclistul nu avea nici o lumina…. de traversari strada pe unde ne taie capu’ suntem satui….

ps:720p. Recomand fullscreen.

ps2:-Singurul claxon dat de mine a fost taxiului, restul se aud din trafic.

6 comentarii

  1. Ce s-a speriat domnisoara aceea.. :))) 😀 😀

  2. Am facut-o intentionat oricum 😀 😆

  3. Saraca fata, preocupata cu telefonul a vazut ca masinile sunt oprite si a crezut ca are verde. Heh, macar si-a cerut scuze.
    In rest, Mihai Bravu + Stefan cel Mare = welcome to the jungle 🙂

  4. Pe Mihai Bravu si Stefan cel Mare sunt multi care vin pe banda de obligatoriu dreapta/stanga (ce-i drept marcajele sunt facute acum 1an, nu mai sunt asa stridente). CUlmea e ca la Vatra Luminoasa, de obicei aia care vin pe obligatoriu stanga si merg drept, tot ei comenteaza

  5. Iti dau + daca imi zici piesa de la prima faza 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!