Vaca si tractorul

Adăugat de verdenpom
Raportează ca șters! 78

LIMBAJ BURUIENOS 18+!!!
Da’ stiu, nu am avut 50 de km/h in localitate dar chiar si asa. Cat de miserupist poti fi sa iti lasi tractorul in drum si in curba? Sper ca s-a inecat cu berea.
Cat despre vaca, dobitoaca nu altceva; dobitocul de ciurdar statea bine mersi si se uita la noi.

Ce mai caută lumea:
 • bistrtita

15 comentarii

 1. Clar, cel cu tractorul e inconstient, dar observ ca tu nici n-aveai de gand sa reduci, sa te asiguri inainte sa depasesti tractorul, in conditiile in care era curba si nu era vizibilitate.

  • Crezusem ca era in afara carosabilului cum ar fi fost normal cand colo ciuciu banana, in drum cu durere la pantof.

 2. @verdenpom 0:09 Putea sa-l retraga de pe drum, avea loc in dreapta. 0:32 Vaca nebuna, a vrut sa-ti testeze atentia, reflexele si franele 🙂 Cam greu s-a urnit de-acolo cowboy-ul autohton sa ia „masuri”.
  +

 3. Secunda 0:07 – Ce se vede acolo, pe sensul celalalt?
  Indiciu: are culoare alba

  • Dar ce se vede la 0:04? A da stiu, linie continua. Ce spune legislatia in legatura cu vehiculul, linie continua si cu oprire? A da stiu, oprirea interzisa. Ce cauta tractorul pe carosabil in curba si linie continua? A ca se vedea dacia, da se vedea, dar nu cred ca incetinesti la fiecare curba pana la 20 km/h sa vezi daca este parcat vreun tractor acolo/caruta/masina/combaina/etc

 4. CataLinTraficTube

  Parca mai nou nu mai e nevoie de carnet de conducere ca sa mergi cu tractorul, nu?

  O fi unul din acele specimene….

 5. Esti cam agresiv…la fel si pasagerul din dreapta:))

 6. Mai usor cu viteza in localitate….da..stiu tractoristul este un bizon dar si tu circuland cu 80 km/h nu este ok ,

 7. Clar, cel cu tractorul a gresit unde a parcat dar nici cu tine nu mi-e rusine, aveai ceva viteza si pe langa nu prea erai atent la drum, Grija la drum . . .

 8. Mai las’o in doamne iarta’ma de viteza.. Aveai 70 pe putin. Si erai in localitate. Ala cu tractorul este un inconstient, mai ales ca era si in curba. Dar nici cu tine nu mi-e rusine. Eu sincer iti dau MINUS.

 9. Trag concluziile dupa comentariile de aici:

  Verdenpom, esti vinovat!! Daca rulai cu 59 km/h tractorul nu mai era parcat neregulamentar, in curba si cu linie continua!

  P.S. Felicitari pentru reactie.

  • Asa este. Cand scapi de radarele de pe DN si te gandesti ca mai ai 100 de km si ceva pe judetene ar fi pacat sa faci peste 2 ore pe asa drumuri frumoase cu asfalt dar na, probabil ca postacii merg si ei 20 de km pe saptamana si o data pana la mare.

 10. Astra H – frane bune, claxon de cacat 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!