It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

6 comentarii

 1. Poate imi scapa mie ceva, dar nu vad legatura dintre acest clip si specificul acestui site.

 2. robwin_75

  Te-a pacalit ca si pe urs…..

 3. Poate ne explici de ce e distractiv sa chinui prin stres un animal salbatic, fara motiv si fara scop? Nu ca daca era domestic ar fi fost in ordine, dar intreb si eu in context.

  • Buna intrebare!

  • @Bestia, Ti se pare tie ca l-am chinuit, asa-i ?! Mai priveste o data filmarea si o sa vezi ca motorul e aproape la relantiu, daca chiar vroiam sa-l chinui abordam altfel problema.
   Si ca sa raspund la intrebare de ce l-am alergat am vrut sa-i testez comportamentul deoarece in data de 06 iunie 2017 a aparut filmarea https://www.youtube.com/watch?v=vWtTLM4pAEw, aproximativ in aceeasi zona. Dupa ce o sa vizionezi filmarea o sa-ti dai seama ca acel comportament nu este unul normal pentru un animal salbatic. Lipsa fricii de oameni, mai ales la animalele salbatice este primul semn ca animalul este suspect/bolnav de RABIE.

  • Daca suspectezi un animal de ceva, poti spune in video sau poti completa ulterior in descriere. Iar apoi daca animalul se comporta ciudat suni la 112 si anunti.
   Mie tot nu mi se pare normal ce ai facut … stiu ca a fost o distractie, dar totusi nu e in ordine. Animalele salbatice trebuie lasate in pace pentru ca altdel ajung sa aiba comportamente ciudate. Unele ca yogi bear se imprietenesc cu oamenii si se adapteaza, iar altele se ascund si fug. Tu probabil ai intalnit o vulpe care e obisnuita cu prezenta umana iar cand ai inceput sa o stresezi s-a comportat ciudat 🙂 pentru ca nu intelegea ce vrei sa faci.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!