It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Mai noi şi mai vechi, din trafic culese

Adăugat de Ana.T
18
 1. Astă seară, un mic poc din neatenţie. Nu am înţeles de ce s-a avântat aşa amicul din spatele autobuzului, cred că tocmai citise ceva interesant pe facebook şi a crezut că a ratat startul. Oare să trimit filmarea la RATB? Discuţia părea amicală când am trecut pe lângă ei, nu am avut tupeul să opresc.
 2. Centura Bucureştiului sâmbăta trecută: un pieton de-a dreptul cretin care traversează pe sub pod, prin faţa tirului (apare din stânga). Mă întreb cum ar fi arătat scena dacă ar fi fost alunecos carosabilul. Imediat după, de remarcat sincronizarea “perfectă” între semnul de îngustare temporară şi situaţia de pe asfalt.
 3. Niţel mai încolo, eu blocând faimoasa intersecţie de la Domneşti – mă rog, m-au ajutat şi alţii. După care vă las să admiraţi coloana de pe sensul opus. Această intersecţie a rămas deocamdată singura “verigă slabă” pe bucata Chitila – Bragadiru pe care o parcurg eu de obicei.
 4. E dimineaţă, frig, plouă, întuneric… gata, azi nu mai stăm la semafor (şi îi fentăm şi pe toţi ceilalţi).
 5. E seară, frig, a plouat, întuneric… gata, nu mai stăm la semafor (maşina de pe B3).
Ce mai caută lumea:
 • ratb

12 comentarii

 1. DjAlphonius

  Te prinde pensia din urma in coada de la Domnesti :))))

  • Revista presei: citesti toate ziarele, toate site-urile si iti mai ramane timp si de o cafea

  • Dispare si pilonu’ de pensii intre timp… Mie inca mi-e neclar ce trenuri fantoma circula pe linia aia, ca n-am vazut niciodata vreunul. Parca la Cernica era o problema asemanatoare si au rezolvat-o?

 2. @Ana.T 1:08 A avut noroc. Pe altii i-au adunat cu farasul de pe carosabil. 1:23 Nu e primul pus asa sa testeze atentia soferilor 🙂 1:56 Si el a reusit destul de bine sa ramana acolo. 3:23 Suspendarea permisului de conducere, cu posibilitatea de a opta pentru contraventia preferata 🙂
  +

  • @GeluCJ La intersectia de la Domnesti am gresit eu, crezand ca cel cu camioneta va trece mai repede. El insa a acordat prioritate masinii care vine peste calea ferata din stanga mea (nu se vede in cadru). Respectiva masina nu poate inainta din cauza mea si totodata blocheaza camioneta. There we go… 🙂

  • @Ana.T Ceea ce nu se vede in cadru e mai greu de intuit si apreciat. Deci pana la urma a iesit un frumos blocaj … deblocat dupa cateva secunde 🙂

  • Cam asa ceva 🙂 Dupa care viata merge inainte… doar ca mai lent pentru cei din coloana

 3. DjAlphonius

  @Ana.T : pe acea cale ferata se ajungea din Gara de Nord la Jilava sau CFR Progresul, de acolo, mai departe catre Giurgiu. In 2005 podul de la Gradistea (peste Arges) a fost rupt de viituri. De atunci Buc-Giurgiu ocoleste prin Videle deci e normal sa nu mai vezi nimic pe calea ferata de langa Domnesti…. Ma mir cum n-a ajuns la „fer” vechi… prin alte locuri doar anumite portiuni din terasament, devenit intre timp drum pt circulatia auto, mai amintesc de faptul ca a existat o cale ferata.

  • @DjAlphonius Multumesc pentru explicatii! Ciudat, intr-adevar…ar putea parea chiar functionala. In orice caz, se confirma asadar ca stopul acela pe centura chiar nu-si are rostul.

  • DjAlphonius

   Din pacate…

  • Cred ca mai trec trenuri de marfa dar probabil sunt dimineata.

  • @omar Posibil sa mai treaca, dar cu siguranta extrem de rar. Tot s-ar putea gasi o solutie cu putina vointa, sper ca se va si intampla intr-o buna zi.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!