Au vestă

Adăugat de traffictime
Raportează ca șters! 52

Art.85 (1) Semnalizarea lucrarilor executate pe drumurile publice este obligatorie si se realizeaza in scopul asigurarii desfasurarii in conditii corespunzatoare a circulatiei pe sectorul de drum ramas neafectat sau, dupa caz, devierea acesteia pe variante ocolitoare si are semnificatia interzicerii circulatiei in zona afectata de lucrari.
(2) Sectoarelor de drum afectate de lucrari, trebuie semnalizate vizibil prin indicatoare si mijloace auxiliare de semnalizare rutiera, precum semafoare, balize directionale, panouri, conuri de dirijare, bariere, garduri, parapete din material plastic lestabile si carucioare portsemnalizare, prevazute cu elemente fluorescent – reflectorizante. Acestea nu trebuie confectionate din materiale dure, iar pe timp de noapte trebuie insotite de lampi cu lumina galbena intermitenta.
(3) Pentru organizarea circulatiei pe sectoarele de drum public aflate in lucru se instaleaza indicatoare si balize reflectorizante sau, dupa caz, amenajari rutiere tip „limitatoare de viteza” si se aplica marcaje, corespunzator situatiei create. Daca este cazul, dirijarea circulatiei se realizeaza prin semnale luminoase ori semnale ale lucratorului de drumuri desemnat si special instruit.

13 comentarii

 1. Vai de capul lor….mai bine taceau :))
  De fapt, primaria/CNADNR e de vina, nu? Oamenii sunt obligati sa munceasca in conditiile astea.

  • @TraficMadrid, așa-i(administratorul drumului, primăria, CNADNR, etc… o groază de instituții care fac același lucru), dar oamenii ce nu fac pentru a-și caștiga existența 🙁

 2. Pe mine refuza sa ma încarce la firme,dacă nu am vesta și bocanci… Și asta pe timpul zilei…
  Ăștia îs sinucigași.
  Fără lumini,fără vesta…
  Dar ce drrracu vad ăștia acolo?
  De aia se face tot de mântuială?

 3. Da” Politia nu-i vede ?

 4. Nu stiu ce va mira. Ex-militienii nu poarta nici ei. Dupa care urla ca vor sa-l decoreze post-mortem pe un idiot sinucigas. NTSM e o mare necunoscuta. In minte alor îndoctrinată polițaiul poate inclaca orice regula, doar sa produca amenzi.

 5. In cazul unui accident, pana ajungea politia, salvarea si vreo televiziune, toti aveau veste si casti, ca doar s-au mai vazit cazuri. De exemplu, accidentul de munca pe santier, cand omul a murit. In toate imaginile aparute la tv,see vad veste noi si casti albe lucioase. Probabil seful le dafea echipamnt nou la fiecare 5 minute :)))) .

 6. darrelldimebag

  Haolio cata prostie crasa, dupa binecunoscuta ,,Las’ ca merge si asa”, mor prostii cu zilele, daca C.N.A.D.N.R.-ul si de acolo in jos pana la muncitori nimeni nu se sesiseaza, se mira mai apoi ca-i omoara altii. Am vazut cu totii cum se procedeaza afara in astfel de cazuri, unde se utilizeaza des apa calda, panouri mari extrem de bine iluminate, reducerea vitezei, altii care dirijeaza traficul etc. etc.

 7. Am trecut si eu pe-acolo zilele trecute si m-au speriat. Veneam de pe sensul celalalt si mi-au aparut fix in varf de panta. Halal.

 8. @traffictime Au vesta, dar nu este suficient si daca se produce un accident cu consecinte tragice, conteaza mai putin. Si de obicei, pana nu se intampla ceva rau, nici nu se iau masurile necesare 🙁
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!