It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Viata de pieton

Adăugat de ganbiz
Raportează ca șters! 71

Cativa pietoni vin la piata curati, pleaca plini de noroi pe pantaloni. Nu stiu daca se vede foarte bine, dar erau plini de noroi pana la brau.

11 comentarii

 1. @autoru’ te-ai gandit vreun pic ca cel cu golfu habarnuavea ca o sa dea intr-o groapa. Daca ar fi luat o balta si ar fi facut-o intentionat da. Asa ca….

 2. @comentatoru’, am zis eu ca a facut cu intentie ? Conteaza doar ca pietonii aia au ajuns acasa plini de noroi pe pantaloni. Asa ca…
  A, si inca o chestie, mie imi pare a fi seat nu golf.

 3. Il cunosc pe cel cu seat-ul :))

 4. Ma rog ce masina era, n-am dat importanta. Dar inainte sa ii plangi pe pietoni il poti plange si pe cel cu masina ca poate a mai adaugat ceva uzura la suspensie dand in groapa aia sau ….. Pietonii ar fi trebuit sa se astepte sa se intample asta, vezi o balta langa trotuar, vezi trotuarul ud, trebuie sa fii nebun sa nu realizezi eventualele urmari, putea sa mearga ala cu masina si mai incet ca la groapa in care a dat tot ii murdarea.
  Daca vrei sa „plangi” intradevar pe cineva, incepe cu astia care se ocupa de drumuri, de la primul pana la ultimul, ca eu ii injur la fiecare groapa care o iau.

 5. @bighi89

  Pietonii trebuiau sa se teleporteze de pe trotuar ca ala nu vede mai departe de capota, nu? Ce ar fi trebuit sa faca pietonii? Sa se apuce sa o ia la fuga toti ca, pazea, trece un orbete.
  Si fara sa fie efectiv o groapa, apa se mai aduna pe langa borduri. Incetinesti cand vezi o balta si petoni in jur, ca de aia esti sofer.

 6. A zis cineva asta? Dar nu poti sa spui ca ala a trecut glont prin balta, chiar a franat inainte. Dar fiecare vede ce vrea.

 7. Si de ce sa treci prin balta cand ai ditamai locul? Daca era o gura de canal fara capac?
  Iti spun eu ca nu-i niciun incident nefericit si nemaintalnit la soferul ala. Ca daca tot dai intr-o groapa plina de apa si ai oameni in jurul tau, realizezi ce ai facut si iti ceri scuze. Eu sunt gata sa pariez orice ca ala nici nu a realizat ca manjit oamenii de pe trotuar, de la ochelarii de cal pe care-i poarta.

 8. De ce sa treci? Pentru ca aveai masina pe sensul opus…
  Daca era gura fara capac, ghinion, data viitoare se invata minte. Nu e un caz izolat dar nu poti sa il acuzi ca a facut-o intentionat sau n-a incetinit.
  Iar daca ne uitam mai atent la ce balta e acolo pe trotuar nu e primul care a dat in groapa aia.
  Asa ca revin la cele spuse mai sus, cand vezi trotuarul plin de apa, balta langa, casti ochii ca nu stii ce se intampla. Acum hai sa privim din toate punctele de vedere. Stiu cum e sa fii stropit intentionat si stiu cum esti si cand nu se face intentionat.
  Spre exemplu pe mine m-a stropit cineva, pe trotuar fiind, cand a luat o groapa pe linia de tramvai,(banda de mers si linie de tramvai).

 9. Cand am zis ca avea ditamai locul, ma refeream la propria banda. Nu era nevoit sa patrunda pe contrasens, ca nu avea vreun camion.
  Cel care a filmat a trecut prin acelasi loc, cu masina de pe sensul opus in dreptul lui si a putut trece fara sa ia groapa.
  Nu ma intereseaza ca este intentionat sau nu. E vorba de atentia soferilor. 99% din accidente nu se produc intentionat, asa-i? Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai tragem pe cineva la raspundere legala/morala pt. ca nu a vrut sa faca acel lucru 🙂 .

 10. Pai trebuie sa fii tam*it sa o iei pe aceeasi cale pe care a luat-o cel dinainte cand vezi ca a dat in groapa. Ma intreb oare, daca el ar fi fost in locul masinii rosii care era situatia? Ar fi incercat sa treaca incet prin apa, evident, dand in groapa sau ar fi ocolit-o usor cand habarnuai ce o sa faca cel de pe contrasens, da a trecut si datorita faptului ca cel din fata, probabil, a vazut isprava si nu i-a dat gaz masinii dupa ce a trecut de trecerea de pietoni.

 11. @bighi, hai sa te lamuresc cu niste chestii, cel mai important: frana a pus pentru ca erau denivelarile alea puse acolo inainte de trecere, dai repley de mai multe ori. Avea loc suficient ca sa ocoloeasca groapa, ia uita-te ca dupa ce a trecut de trecerea de pietoni si a facut la dreapta, a mai luat alte gropi cu apa, dar mai mici. Si da, eu cand vad o groapa plina cu apa am BUNUL SIMT de a o evita ca sa nu stropesc oamenii, iar daca nu am cum sa evit, INCETINESC ca sa nu ii stropesc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!