Videoclip de duminică

Adăugat de mannes
Raportează ca șters! 30

…relaxant și fără nervi în trafic. Pur și simplu bucurați-vă de peisajul austriac (filmat ilegal, că doar sunt interzise dashcam-urile în țara asta).

Enjoy!

Ce mai caută lumea:
 • Unde sunt interzise dashcamurile
 • in ce tari este interzis dashcam

9 comentarii

 1. Soundtrack?

 2. Intr-un satuc ca cel de la sfarsit, m-as muta si maine. Eu sunt nascut-crescut in Bucuresti si m-am cam saturat de el.

 3. Ce vorbesti ma ?

  SUPER MINUNAT !

 4. Pe bune ? Sunt interzise dash-cam-urile ?

 5. Sunt interzise, dar in cazul unui accident se accepta ca si proba. Se cam bat cap in cap legile, eu nu am avut treaba niciodata cu ea si m-a oprit politia, niciodata nu m-a intrebat de ea. Tind sa cred ca nu s-au gandit foarte mult inainte sa faca legea cum ca e interzisa filmarea, avand in vedere ca este destul de noua legea si anume din martie 2013. Nu am auzit sa se fi facut ceva modificari in acest sens, deci deocamdata ramane ilegala, dar legala in acelasi timp 🙂

 6. Eu intrebam ca o sa urmeze sa tranzitez pe acolo, un drum de germania si ianpoi. Si sa nu ma trezesc cu surprize. Ms de info.

 7. @mannes Ilegalism relaxant 🙂 +

 8. Ce mi-ar mai place mie sa trag niste zboruri pe acolo…

 9. ai sofat pana in Bramberg … te gandeai sa dai o tura cu saniuta? apropo … in acest orasel este cea mai lunga partie de sanie din toata Europa … 14 km … 20 min pana sus cu telecabina … 1.5 h pe partie la coborare … eu am reusit intr-o zi doar de 4 ori sa ma dau cu sania. dar este BESTIAL pe partia aceea !!!!!!!!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!