It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Viteza unui tren in Danemarca

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 16

Pe autostrada viteza maxima este de 110 km/h.

9 comentarii

 1. asa si? care-i scopul acestei postari?
  ati luat-o razna rau de tot in disperarea de a posta ceva…

 2. Mor de ciuda ca ei au putut sa face cai ferate, autostrazi(vezi undeva pe harta pararel E47,E20,E55) si in Romania merge trenul cu 30-60 km/h.De ce ei au putut si noi nu?

  • asta e alta discutie…
   dar sa stii ca avem si noi portinuni pe care trenul merge cu 120 km/h si chiar mai mult…

 3. Dar ocoleste si acolo trenul toate gropile ca apucatul!
  Nici aia nu stiu sa astupe gropile calumea.

 4. lupimaudk, la noi nu se poate, inca … pentru ca-n ’45 au fost niste bajeti care au facut niste tratate (Yalta, Postad, etc …)… si pentru noi asa au iesit zarurile. Mai e nevoie de timp pentru a schimba niste mentalitati … Spre deosebire de vest aici au fost niste blocaje 🙁
  In plus, acu vreo 10 ani cand s-a terminat linia de 200 km/h dintre Bucuresti si Constanta, ce co-nationali crezi ca au furat tot cuprul din automatizarile liniei? Si chici cine ne toaca la icre de 30 de ani ca n-avem voie sa ne atingem de ei?
  Dar ar trebui sa stii ca nici Danemasca, cu tot laudarosenia lor, nu se compara cu restul lumii 🙂 Ca tu traiesti acolo si doar atata vezi e altceva, realitatea pe planeta e alta.
  Spre exemplu, eu am mers de la Sankt Petersburg la Moscova, cu trenul, cu 250 km/h (minim merge cu 200 km/h). Chinezii merg de la Sanghai la Beijing cu 380 km/h. Americanii au niste transcontinentale de sta mata’n’coada. In europa doar francezii au TGV-ul bine pus la punct, cu multe mii de km de linie, Germania creste si ea, dar cam atat! Din nefericire pentru noi, odata cu intrarea in EU, trebuie sa cheltui fondurile europene exclusiv pe tehnologie/produse europene, cu certificat de origine … cea ce-i o porcarie, pentru ca tehnologia chinei, usa sau japoniei este semnificativ superioara si infinit mai ieftina!

 5. Serios acum, daca tot ne compari cu altii de ce nu ai ramas in tara sa aduci un adaos la PIB? Eu te sfaruiesc sa iti construiesti un site trafictubedanemarca pentru tine.
  Ti-am scris si pe FB, la noi s-a inchis fabrica de zahar, condusa de elvetieni drancezi si la final nemti… ce tari produc tzucor din europa? Danemarca franta germania… sa imi spui tu mie cand va stopa danemarca exportul de titei si sa importe doar din romania… vezi diferenta? Unii au avut colonii si acum si-o scutura pe afara ca cine *** suntem noi iar altii inca au ramas colonii chiar si in europa

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!