It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ca Vodă prin lobodă …

Adăugat de cosstinn
74

Fără sunet, suntem în post.

1 comentariu

 1. Ionut1984

  Poate se uita cineva si imi raspunde si mie la dilema.

  Am patit acum cateva zile o faza dubioasa.

  Veneam pe Iuliu Maniu cu directia Pitesti sa zicem. Si inainte de Cora Lujerului (la trecerea de la ING pentru cine cunoaste, cam 500 de metri de intersectie obser politia (2 la numar) plecand inspre stanga (parasind campul meu vizual in sensul meu de mers). Moment in care am zis, ah perfect capetele de creta au plecat din intersectie intra semaforul in rol si tocmai se facuse si verde. Ce mai vis.

  Zic hai sa nu accelerez ca astia de obicei sunt prosti si zic poate au vreo idee cretina se duc in stanga si le dau drumu alora dinspre Lujerului.

  Cum ma uitam eu in stanga sa vad ce fac idiotii aia doi(nu-i vedeam fiinda pe Iuliu Maniu sunt flori inalte (iar masina mea….sa zicem ca loganul e Jeep pe langa mine). Observa ca aia au dat drumul circulatiei si apas puternic frana (momentul in care eu i-am vazut masina mea era deja calare pe trecere).

  Cand am intors privirea in fata, surpriza: mare frumusete de Mercedes negru.

  Tineti cont eu eram pe verde la semafor iar politia nu era clar in campul meu vizual. Ei nu mi-au facut niciodata semn sa opresc. Nu au fost in campul meu vizual deloc. I-am vazut doar cand plecau din intersectie amandoi, atat.

  Cine e de vina? Eu sau capetele de creta?

  Va spun dupa cum s-a incheiat distractia da banuiesc ca ghiciti singuri.

  Pe scurt i-am rupt planetara/pragul si l-am intors 90 de grade. Eu mi-am franjurat bara, si ceva protectii. Indoit capota/aripa dreapta.

  Eu n-am simtit impactul, nu m-am speriat deloc. Dupa ce mi-am verificat prietenii si pe cei din Mercedes. M-am intors sa ii porcai pe politisti.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!