Cu volanul pe partea „gresita”

Adăugat de Who
Raportează ca șters! 32

Salutari dupa ceva timp! Din nou un filmulet „light” din Irlanda. Nimic spectaculos ca si pana acum, poate doar rabdarea iesita din comun a locuitorilor insulei de smarald.
Vizionare placuta si drumuri bune!

5 comentarii

 1. si eu care credeam ca taximetristi la ei sunt mai normali…

 2. pisoiu.fericit

  „Towing on a motorway is illegal with the exception of removing a broken down vehicle of the motorway and only as far as the next exit. For transporting a broken down car using motorways you’ll have to use a purpose built recovery van/truck or a trailer.”
  https://www.boards.ie/b/thread/2055399280
  Am cautat un extras din lege dar nu am gasit, vad ca in Republica Irlanda e legal sa tragi o masina pe autostrada cu conditia sa iesi la prima iesire.

  • Da am căutat și eu , întradevăr este legal să tragi alt autovehicul până la prima ieșire cu condiția ca acesta să se fi defectat pe autostradă. Cum poate comproba poliția lucrul acesta…..rămâne de văzut. De ex. in Spania toate asigurările au inclusă în poliță și asistența rutieră întrucât este absolut interzisă tractarea pe autostradă. In Irlanda sunt mult mai relaxați in multe privințe..

 3. Superb clip.

  • Mersi frumos. Nu prea multa acțiune se întâmplă în Irlanda , mult respect in trafic intre șoferi și pietoni și plini de răbdare. Mai sunt și „uscăciuni” ca in orice pădure dar destul de rar…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!