It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un Volvo si o parcare „pe” laterala !

Adăugat de Vulva Mica
Raportează ca șters! 81

Albota, lînga Pitesti. Sunt curios cum îl da jos de acolo, sa-l puna pe platforma, fara sa-l strice mai rau.

8 comentarii

 1. Evident ca va avaria masina si mai mult pentru a o pune pe platforma , este un proces pe care nu-l poti evita , daca se poate minimiza la maxim cu atat mai bine , dar cum papucii mei a ajuns in pozitia aia ?!?

 2. Deci ala a folosit bordura ca trambulina si apoi a mers in pozitia aia inca vreo 10-12 metri ? Incredibil ! Iar s-o puna pe roti fara macara e cam greu, daca nu imposibil, fara s-o avarieze.

 3. Dacă e C30, imi aduce aminte de un accident când am plonjat într-o pădure.. Rezistă tabla.

 4. Si acum sa se vada importanta parapetului…. daca lipsea balustrada( ca aici nici vorba de parapet) probabil ca acum culegeau urmele de adn

  • Vulva Mica

   Este o rîpa mica acolo in dreapta, dupa balustrada aceea, este adevarat ca s-ar fi dus ghiulea in valea unde se vede vacutza aia la pascut. Totusi, cum vedeti transplantarea masinii de pe drum, in pozitia de acum … ca mi se ard neuronii incercand sa replic mental cum a ajuns in pozitia aia, cum sa ti se ridice toata partea dreapta a masinii la modul ala, iar stanga sa intre perfect pe trotuarul ala mic, ca balustrada nu pare lovita „la intrare” .

 5. Extragerea de acolo se poate face in doua feluri.
  1 – cu macara pentru limitarea pagubelor
  2 – trasa inapoi sau inainte, pana scapa de balustrada/parapet si cade pe roti. Problema mare in cazul asta, apare la trecerea de portiunile cu lipsa la parapet.

 6. Mai rar vezi asa ceva 🙂
  +

 7. Si cand te gandesti ca poate nici macar n-a fost vorba de neatentia respectivului, ci se poate sa fi fost vina vreunui dobitoc de pe contra-sens aflat in depasire, sau asa ceva.
  Fara camera, ramai cu buza umflata, cu timpul pierdut, cu masina stricata si cu RCA-ul folosit pentru reparatiile balustradei.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!