It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

VooDoo (3)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 92

Dupa un weekend de 1 Martie „mirobolant”, blestemul nu s-a risipit.

S-a incheiat cu o amiabila, totul politicos, fara nici o problema.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/voodoo-3/

16 comentarii

 1. De ce a forțat? Nu ți-a zis?

 2. Bine ca a „semnalizat”! Cum naiba sa te observe daca el nu era atent la trafic?!?

  • Nu a semnalizat… dar nici nu a susținut că ar fi făcut-o. Nu a încercat să se disculpe în vreun fel. A fost scurt politicos și la obiect.

  • Tot idiot ramane! Voodoo e in filme, in viata reala e un idiot.
   Cum sa mergi asa frate in trafic? Stanga, dreapta….stanga, fara sa te asiguri….de parca esti singur in trafic. Ramane un retardat mintal pe drumuri…..Nu exista scuze ca la servici secretara se grabea. la semnat … Toti gresim, dar asta e retarardat mintal! Doar imagineaza-ti daca in locul tau era un motociclist….

  • VooDoo se refera la faptul ca mi se pare ca cineva se joaca cu o papusa voodoo cu mine… Weekendul a fost plin de evenimente stupide, incepute de cel din clipul cu tevile… si cand credeam ca s-au terminat, apare asta luni dimineata.

 3. Din clip pare ca ai claxonat in loc sa franezi, dar probabil nu te asteptai sa continue manevra 🙂 Np, o bara noua, un pas inainte

  • Frânam dinainte de a claxona… bara nu a fost atinsă, doar ușa, aripa și oglinda.

   Așa cu eu ocoleam canalele, la fel am crezut că face și el. Cu soarele în ochi (camera are filtru de polarizare) până m-am prins că nu m-o văzut era prea târziu, am frânat cât se putea să nu mă lovească ăla din spate și am claxonat poate se oprește din trasul de volan.

 4. Nu pot sa inteleg cum de la cate unii nu s-a format reflexul de asigurare-semnalizare-schimbarea directiei. Asta ar trebui sa fie reflex involuntar precum respiratul. Astia cred ca ar uita sa si respire…

  • Pentru ca unii nu sunt pentru volan , adica „money can’t buy skills”.

  • Raspuns la aceeasi intrebare pusa unui taximetrist in varsta: „Pai cand sa si semnalizez? Nu am timp, nu vezi ca schimb benzile?”
   Chiar m-a inchis. Ce poti spune unui astfel de om?
   Si imi este frica ca asa „gandesc” multi. Inca o parte considera ca sunt smecheri daca merg asa. Inca o parte nu au bani de becuri de semnalizare. Si probabil inca o parte pur si simplu nu le pasa.

 5. best friends 4ever now!!!

 6. wolfy_vali

  Semnalizarea si oglinda sunt elemente de tuning…asta nunavea tuning la masina!!

 7. Conduita preventiva 0, iti plac accidentele si sa te uiti pe pereti maxim, unu nu ierti ! Nu pot sa accept tehnica asta de frustrare, aveai timp din nou sa eviti asta, lectiile date de tine ma dezgusta, felicitari !

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!