It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

vrei sa ajuti dar nu ai cu cine!!

Adăugat de ciprianBM
Raportează ca șters! 106

Am vazut acel opel urcat pe malul de zapada si am vrut sa il ajut sa ii dau niste sare,sau sa il trag de acolo,dar soferul ori era prea dezorientat,ori prea beat sa inteleaga ce am vrut sa fac.un prieten de-al lui a incercat sa ii explice ca singur nu are sanse  sa scoata masina,si a fost injurat de sofer,asa ca mi-am continuat drumul…..

8 comentarii

 1. Un_aradean

  Ii doare pe ei la patina ca ala era baut :)). Vai de noi!

 2. Maybe he was just waiting for a mate: https://www.youtube.com/watch?v=8-0Ds05UnrA

  😀 😀

  PS: Cat de ridicol!!!! Politia sa nu faca nimic! „Daca nu e accident cu victime”. Pai e bine ca nu sunt victime (inca), cheama politia rutiera sa ii ia permisul ca e baut! Jalnic…

 3. galadragos

  Lasa-l acolo sa se trezeasca !

 4. Am vazut si eu acel opel aseara. I-am vazut si pe ocupanti. Am impresia ca erau bauti. In fine, Politia sa-si faca treaba!

 5. Update: acum am vazut filmul, masina era putin mutata fata de cum am vazut-o eu. Initial era cu rotile de pe partea dreapta pe mormanul de zapata. Bara fata era destul de busita in partea dreapta.

 6. ciprianBM

  era lovita cred cum a zburat peste acea zapada…..azi dim era tot acolo,doar ca era coborata in drum

 7. robwin_75

  Care Politie ? Ei erau GARDIENII PUBLICI !!!

 8. ionescu liviu

  Dacă chiar era beat te-a mâncat undeva, trebuia lăsat acolo, din 2 motive, unul că e beat şi poate dă peste cineva, e un pericol, şi 2, dacă e destul de beat, cum a intrat acolo putea să intre şi în maşina ta în timp ce îl trăgeai, că doar se presupune că e beat.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!