It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Vrei sa alegi prima banda, slabe sanse

Adăugat de toniparaschiv
Raportează ca șters! 13

La doua zile distanta, aceeasi faza. In plus, semnalizarea e optionala pentru unii si pentru altii, acum semnalizeaza, in secunda a doua se baga (si la propriu si la figurat), tu franeaza si … claxoneaza.

4 comentarii

 1. Iveco Stralis

  toniparaschiv si pe tine e carnea reaaa…oho…si la 0:34 accelerezi ca sa-i dovedesti dubistului ca esti cocos,dar ai pierdut in fata/spatele lui.La 1:18 la fel accelerezi,sa-ti recastigi „dreptul la prioritate”.Daca altul a gresit sau e nesimtit,nu fi ca el.Pffff.
  Dislike.

  • Uite, nu sunt de acord cu tine. Eu nu vad nici o rautate. Autorul a accelerat ca a iesit din giratoriu, si revine la viteza „de croaziera”. Se vede care e viteza „de croaziera” in secventele dinaintea intrarii in giratoriu. Ca viteza aia mi se pare cam mare e alta poveste, nu fac eu pe „radarul”.
   Ce ma ingrijoreaza pe mine este reflexul de la 1:19 (tras stanga de volan, spre contrasens). Este un reflex gresit. Incearca sa il schimbi, sau sa il tii sub control. Si eu l-am avut, dar m-am descotorosit de el.

 2. toniparaschiv 0:32-0:35, si 1:13-1:15 In astfel de cazuri daca alegi ca banda de iesire aceeasi pe care ai rulat in giratoriu (B2->B2), poate si altul sa intre / paraseasca giratoriul fara probleme pe prima banda.
  0:36-0:37 Semnalizarea si trasul de volan aproape simultan nu sunt in regula desigur.
  +

 3. Acelasi comentariu ca si intr-un clip anterior: cum vrei prioritate daca nu dai ocazia celorlalti sa reactioneze? Semnalizezi tirziu, parcurgi intersectia (fara a avea vizibilitate, nici tu nici ceilalti) cu viteze care nu sint prietenoase cu previzibilitatea.

  Apoi la faza 1 vezi ca ala urmeaza sa dea in camion si-l inghesui in el. La faza 2 iei giratoriul cu urlet de pneuri… si apoi iar ii inghesui pe aia in ceva oprit pe b1.
  Iti reamintesc, conform regulamentului de circulatie este interzis participantilor la trafic sa faca manevre prin care sa-i puna in pericol pe alti participanti la trafic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!