It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Vrei să mă bagi în groapă ?

Adăugat de ScooterPOV
Raportează ca șters! 104

Titlul se referă la faza de la minutul 1:35, unde l-am vazut că semnazilează dreapta și am zis să-i fac loc, fără să mă urc pe trecerea de pietoni.

20 comentarii

 1. Fain intro-ul 🙂

 2. Tipic romansilor care nu pricep nimic, banda de inainte si la dreapta cu verde intermitent la dreapta nu trebuie sa faci neaparat dreapta…. dar unii asa stiu. Cand au obligatoriu stanga nu respecta, cand au verde intermitent iar nu stiu cum se procedeaza… of of.

 3. robwin_75

  Gras , prost si fara bani sa dea drumul la AC ! Badaran !!!

 4. popic marinarul

  Te-am vazut in trafic,meserias scoooterul 🙂 drumuri bune.

 5. Ursa_Mare

  Banda aia de care ziceti voi, cu intermitent dreapta nu a fost si ea inventata pentru fluidizarea circulatiei ? Are rost sa stea atatea masini in spate la coada pentru un „guster” ?
  Nenea scuteru`, ti se intorceau oglinzile dupa soare daca faceai un pic de loc ?

  • Dacă stăm 10 inși pe banda a 2-a si banda 1 e liberă cum se fluidizează traficu’ ?
   Ți se pare că nu i-am facut loc ?

  • Banda era pentru INAINTE SI LA DREAPTA, nu era numai pentru verde-intermitent la dreapta, deci…In locul lui putea sa fie, la fel de bine, un autoturism care mergea inainte, dar in acest caz nu mai intra interesantu’ in groapa, sau cel putin nu prea avea pe cine sa intrebe.

  • BucTrafic

   Ba pentru fluidizare este facuta. In loc sa ai 3/2 inainte si 1 doar la dreapta, au gandit-o sa poti merge si inainte, fluidizand traficul.

 6. Deci pana la urma scuterul ocupa loc pe o banda sau nu?
  1. Daca da, foarte bine, insa sa nu se mai „strecoare”.
  2. Daca nu, foarte bine, insa sa nu stea pe mijlocul benzii.
  … stiu deja rationamentul: „ocup o banda cand imi convine si nu o ocup cand imi convine”, logic!

  • L-am salvat ca bookmark pentru ce-i care fac raționamente aiurea:
   CITEȘTE !
   http://www.trafictube.ro/depasirea-coloanei-motocicleta/

  • Deci se aplica raspunul 2: ARE voie scuterul sa se strecoare, foarte bine, insa nu stai pe mijlocul benzii, corect?

   Iar despre increderea pe care o am privind raspunurile politiei am o experienta personala: Le-am trimis mai demult o solicitare scrisa prin care sa imi spuna daca se aplica limitarea de viteza in localitati la intrarea carora nu exista indicator de intrare in respectiva localitate. Am trisat putin si am trimis mail catre TOATE IPJ-urile din tara. Din jumatate care mi-au raspuns au fost cam 70% care au zis ca fara indicator nu se pune ca s-a intrat in localitate si vreo 30% care au zis ca chiar si fara indicator, fiind cladiri pe marginea drumului, trebuie sa circul cu viteza de parca ar fii localitate.

  • Bai da’ vi se umfla niste vene proaste cand vedeti ceva pe mai putine roti decat voi…

  • @Thomas …si ni se dezumfla cand vedem cu mai multe roti: camioane, autobuze. Sau poate vena se umfla doar cand vedem unii care cer „respect in trafic” insa nu ofera deloc, INDIFERENT de metoda de transport.

  • felix, du-te măh….da’ du-te…

  • cristiactiv

   complet corect, f bine Felix!!!

 7. @Felix Pe langa legi trebuie sa ne adaptam si la condițiile de trafic … cu ce te deranjeaza un motociclist care merge pe mijlocul benzii ? Vrei sa te bagi cu el pe banda ?
  Personal prefer sa merg spre mijlocul benzii pentru ca sunt prea multi soferi care trag de volan fara sa se asigure si sa am loc de evitare, poti sa-l numesti condus preventiv.

 8. Si daca ocupa o banda intreaga, desi e obligat si el sa revina si sa circule cat mai aproape de acostament, cand il depasesti, iei in calcul toate cerintele ca manevra ta sa fie considerata depasire?

  http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art45
  (1) Depăşirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lângă un obstacol, aflat pe acelaşi sens de circulaţie, prin schimbarea direcţiei de mers şi ieşirea de pe banda de circulaţie sau din şirul de vehicule în care s-a aflat iniţial.

 9. la ultima faza se potrivea replica celor de la Parazitii din „Slalom printre cretini”:
  „Cum fac sa…mut si io zebra aia daca mierlesc un fraier?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!