It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un BMW-ist cu vreo două tentative de ceva

Adăugat de Popescu Radu
Raportează ca șters! 64

Brașov.

9 comentarii

 1. Nu ca as tine cu el dar si tu ti-ai luat camera sa te faci jurnalist…

  1. Ai tras dreapta catre el ( la plecarea de pe loc)…nu inteleg rostul.

  2. Ai mers incet ca si cel de la scoala de soferi doar sa nu te depaseaca.

  Am dreptate sau ne minti frumos ?

  • Popescu Radu

   Am tras dreapta , nu la plecarea de pe loc , pe trecerea de pitoni că sa evit groapa .

 2. Popescu Radu

  Nu am mers încet , dacă aștepta 2 sec. putea să mă depășească pe dreapta.

 3. Julian314

  La prima depasire/devansare prin dreapta putem sa zicem ca a trecut prea aproape de tine dar poate chiar nu si-a dat seama din timp ca i se termina banda. Dar la a doua faza ai mers incet, in paralel cu cealalta masina, intentionat. Masina din fata ta a plecat normal dar tu ai tinut sa-l provoci pe cel cu BMW, cel putin asta reiese din filmare.

  • Popescu Radu

   Pot să fiu acuzat că intenționat m-am dus pe banda 2 . Dar în același timp dacă rămîneam pe banda 1 o făceam ca să am material video . Ăla a avut două tentative de acroșare , și eu sînt vinovat că nu m-am dat din calea lui că i se închidea banda sau că nu am plecat cu scîrțîit să aibă omul pe unde să treacă , că se pare se grăbea să își ia RCA .

 4. Numai si numai imbecili, apoi coboara de la volan si comenteaza pe aici ! Fir-ati ai draq de tampiti!

 5. Se pare ca prostanul cu elice in fata si-n spate nu le prea are deloc cu liniile continue. La semafor sta calare peste marcaj (0:56) de parca ar putea trece printre cele masini din fata, apoi depaseste autorul aproape la acrosare peste linia dubla continua (1:27). Ne mai miram apoi de ce marca asta fara vreo vina proprie e atat de „renumita”?
  +

 6. De ce nu conduceti mai oameni buni cu capul un pic? (asta in cazul in care nu ai mers intentionat ca melcul paralel cu cel de la Scoala).
  Cei care faceti ca autorul, chiar nu va ganditi la ceilalti participanti in trafic? Poate ca omul acela si-a luat masina ca sa ajunga mai repede la destinatie decat cu o trotineta. Nu depasesc pe linie continua si nu franez in botul celui care ma enerveaza, dar crede-ma ca toate injuriile posibile se formeaza in capul meu cand unii circula ca tine. Inca un exemplu ca nu viteza ucide, cele mai periculoase faze in trafic le-am intalnit atunci cand melcii au iesit la condus si mai mult au incurcat traficul.

 7. @Popescu Radu
  Orgoliul lui a fost lezat grav de manevra ta de evitare a gropii, pe care cel mai probabil a interpretat-o gresit, dupa ce incercase sa se bage peste tine cu japca (01:18). Ce a urmat este firesc pentru tiparul comportamental al celor care considera ca toti ceilalti sunt pe drum doar ca sa ii incurce.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!