It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Vreți radare presemnalizate?

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 49

Nu știu ce țară are radarele presemnalizate dar Danemarca cu siguranță nu le are.

12 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Categoric NU. Respectați fraților viteza LEGALĂ. +

 2. Parlahotii vor, ca prea multi au ramas fara permise conducind ca idiotii…

 3. In Ungaria masoara in ambele directii !!

 4. NU!

 5. Prostii !! eu stiu de la unul care a auzit de la altul ca in jermania nu e radare din alea nepresemnalizate. Ca acolo e autoban ; am si fost pe acolo pentru o saptamana deci stiu cum merg lucurile. N-am permis dar am pe calculator NFS si alea, deci tot ceva ca pe strada. Cand am sa imi cumpar masina am sa imi iau din aia tiptronic si multitronic ; chiar am gasit una are doar 300,000 km, dar e ca noua ca drumurile e bune pe acolo si e peste un logan.

  PS : Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale NU este întâmplătoare.

 6. Ce legatura are sula cu prefectura? Haide sa analizam traficul din romania: asfalt nu, gropi da, autostrazi nu, 50 de localitati pe 50 de km da… haide sa socotim altfel, vrei sa tranzitezi romania, bihor-mamaia… mai intai sa isi faca treaba militienii si pentru cetateni, momentan se rahatesc in pantaloni daca le spui ca sunt gropi marcaje lipsa ca na, ei dau o amenda pe an administratorului daca o dau…

 7. Logan 1.4; Baile Felix ora 9:30, Costinesti ora 23.00; aceeasi zi. Se putea mai repede, dar am prins ceva blocaje plus masa de amiaza in Sibiu. E mult, cu autostrada gata ajungeam mai repede; dar se poate. E drept era miercuri, nu week-end sa fie drumurile pline.
  Si din partea mea pot sa fie si pre- si ne- semnalizate, conduc cat se poate de legal (o mai calc dar asa, cu simt de raspundere)
  Drumuri bune, si la cat mai multe nesemnalizate, dar si autostrazi (astea semnalizate)! 😉

 8. De unde stii ca ala e radar?

 9. Eu sincer m-as bucura sa fie radarele semnalizate, ca poate asa incep si politistii nostri sa sanctioneze si alte lucruri in afara de viteza. Parca as vrea sa vad politistii facand acelasi lucru pe care il fac cei care posteaza aici, adica sa conduca pur si simplu in trafic in masini comune si sa sanctioneze depasirile aiurea, neacordarile de prioritate, trecerile pe rosu, etc. Dar parca e mai simplu sa stai la umbra boschetului in radar si sa apesi din cand in cand pe buton.

 10. Eu cred ca niste camere fixe in zonele unde sunt probleme rezolva multe probleme. Pai politistul trebuie sa stea la panda poate poate prinde pe unu care o comite? Asta poate face o camera fixa care sa ii arda pe toti care o comit si gata.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!