It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

VYO, scoala de soferi imbecili. B911VYO

Adăugat de Userpetrafictube
Raportează ca șters! 53

19 comentarii

 1. Daniel017

  Școala cu și pentru prosti … și te mai miri de trafic…cum sa ai pretenții când ăștia nu au habar sa citească ?! Bine ca s-a băgat legea aia cu 10 clase

 2. Am pe cardul camerei un exemplar asemanator, diferenta fiind ca la volan era instructorul. Atat pot unii dintre ei, iar efectele se vad zilnic in trafic.
  P.S .
  Citeste, te rog, Reguli de utilizare, punctul 7.

 3. AragazCuBuleDeAer

  Vyo are unii dintre cei mai buni instructori, nu blamati scoala pentru greasala unuia dintre ei. 🙂

  • Daniel017

   Toți au cei mai buni instructori , doar elevii sunt petarde

 4. In trecut, desi strada Apusului era configurata ca avand 2 sensuri de mers a cate 2 benzi fiecare, despartite de un scuar cu spatiu verde, pe aproape intreaga lungime a strazii exista o parcare de resedinta pe unul dintre „sensuri” si se circula doar pe „celalalt”, pe cate o banda. In urma unei reconfigurari, acum ceva ani in urma, s-a renuntat la acea parcare si s-a dat in folosinta intreaga strada pentru circulatie, cu sensurile de mers despartite de scuar. Semnul de obligatoriu inainte sau la dreapta care a creat nedumerirea celui care a postat clipul a fost montat atunci pentru a reflecta noua situatie si se refera strict la interzicerea patrunderii pe „noul contrasens” creat odata cu reconfigurarea strazii. Drept urmare, manevra masinii de scoala este permisa in acea intersectie.

 5. HaterInTrafic

  Aia e intersectia dintre ghirlandei si apusului si e o mica confuzie… semnul te obliga inainte sau dreapta ca sa nu faci stanga pe contrasens (sensurile sunt despartite de scuar). Dupa ce avansezi in centrul intersectiei (adica intre scuaruri), se considera ca ai respectat indicatia semnului, poti sa faci stanga.

  PS: sa i vedeti pe cei care vin dinspre uverturii si intorc FIX pe trecerea de pietoni 🙂

  • Ia caută tu definiția indicatorului respectiv și vezi ce zice!

  • Un indicator din ala era pus si la Unirii, cica interzicea la stanga, desi pe jos era marcaj inainte si la stanga! L-au dat jos pana la urma pt ca cei care stiu teorie prea multa habar nu au sa interpreteze corect!

  • (2) Mijloacele de semnalizare rutieră se constituie într-un sistem unitar, se realizează şi se instalează astfel încât să fie observate cu uşurinţă şi de la o distanţă adecvată, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, de cei cărora li se adresează şi trebuie să fie în deplină concordanţă între ele, precum şi într-o stare tehnică de funcţionare corespunzătoare.

   L-au dat jos că era prost montat, probabil de unul care era practician ca tine.
   Până una alta am înțeles, strada Apusului nu are două sensuri de mers ci două drumuri. #facepalm

 6. Sterge video ca te faci de ras ! Stanga nu are voie pe prima strada, inainte de scuar ! Are voie dupa scuar, se si vede indicatorul de ocolire prin dreapta ! ( sageata alba in jos pe fond albastru !

 7. Ptr. băieții care au luat carnetul tocind grilele (aviz @catalinp care pe internet e mai tare în gură ca patentul – a se citi „m-am săturat să cenzurez grobianismul gratuit din comantariile lui”):

 8. Domnule T.C. Pentru cultura ta generala sa facem o recapitulare !!!

  1. Definitie – Intersectia este zona in care se intersecteaza cel putin doua drumuri
  Deci intersectia in cazul de fata este drumul pe care circula autorul filmari cu PRIMUL drum pe care circula masinile !!

  2. Indicatorul respectiv obliga conducatorul auto sa circule in PRIMA intersectie inainte sau la dreapta!

  Cel de la volan NU face stanga in PRIMA INTERSECTIE DE DRUMURI ! Daca nu avea voie la stanga pe drumul pe care a luat-o indicatorul ar fi fost pus pe scuar!!

  Pricepusi domnul teoretician,mai putin practician?

  • Aha, deci cel care face stanga in a „doua” intersectie va avea de ales daca respecta semnificatia indicatorului „Cedeaza trecerea ” de pe Ghirlandei sau va aplica prioritatea de dreapta pentru ca, nu-i asa, intersectia devine brusc una nedirijata dupa ce treci de scuar.

  • „1. Definitie – Intersectia este zona in care se intersecteaza cel putin doua drumuri”
   Deci cum ai spus si tu..sunt mai multe drumuri care se intersecteaza in aceeasi zona…SAU?
   sunt doua zone….delimitate frumos si imaginar de catre tine…pentru ca … de ce nu?

   nu mai inteleg nimic catalinp….mai zi-ne o poveste te rog!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!