It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

14 comentarii

 1. Nu vreau să fiu hater, însă în ultima secvență băiatul a trecut legal. Pe galben. Nu a mai putut opri în condiții de siguranță așa că a trecut. Pe galben. Nu văd ce e în neregulă cu asta. Poate te-ai referit doar la viteza cam mare pt oraș. Asta da.

  • Filip, Ai dreptate, a trecut regulamentar. Insa probabil autorul e satul de cei care merg in acest fel si nu se mai pot opri decit in portbagajul celui din fata ca la prima secventa.

  • Normal ca nu a putut opri cand a accelerat…

  • Daca trecea cu 50km/h atunci poti zice ca a trecut legal. Asa…nu a trecut legal.

  • normal ca gunoaiele care o ard 80+ prin oras nu o sa poata sa opreasca in siguranta…

  • incepatorul

   @Filip_24:
   Ceea ce zici tu e discutabil. Chiar am avut o conversatie cu un politist rutier care mi-a atras atentia asupra semanticii din regulamentul de aplicare al codului rutier, care zice asa:
   „(1) Cand semnalul de culoare galbena apare dupa semnalul de culoare verde, conducatorul vehiculului care se apropie de intersectie nu trebuie sa treaca de locurile prevazute la art. 52 alin. (2), cu exceptia situatiei in care, la aparitia semnalului, se afla atat de aproape de acele locuri incat nu ar mai putea opri vehiculul in conditii de siguranta.”
   Articolul mentionat in text spune ca „(2) La semnalul de culoare rosie vehiculul trebuie oprit inaintea marcajului pentru oprire sau, dupa caz, pentru trecerea pietonilor, iar in lipsa acestuia, in dreptul semaforului.”
   Deci in cazul in care nu poti opri vehiculul in conditii de siguranta ai dreptul sa treci de marcajul de oprire/marcajul de trecere de pietoni, dar nu ai dreptul sa traversezi intreaga intersectie.
   Sanctiunea din fericire nu e „pa-pa permis” pe 30 de zile, ci e una mai blanda:
   Articolul 99 (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa I de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de catre persoane fizice: 15. nerespectarea semnificatiei culorii galbene a semaforului;”

 2. Mor pe cretinii care se infig in fundul masinii tale,atunci cand dai prioritate unui pieton. 🙁

 3. Te-au citit astia ca esti ungur si-ti taie toti fata….asta-i discriminare pe criterii etnice…..Eu m-as adresa la cncd.org.ro nu la politie….. 🙂

 4. 1:04 schema de taximetrist jegos. Macar daca statea pe banda din stanga si pleca pe verde si cu semnal. Nu ii scuza fapta dar era mai omenesc. El ca ciobanu!

 5. trafictube.hu
  nu m-am putut abtine… 🙁

  • vezi tu nu cred ca ai procedat cum trebuie… fara chestii din astea.

 6. 0:40 cam cat de prost trebuie sa fie cineva ca s-o faca si pe asta? 60? 50?40?

 7. Cei care comentati va rog la subiet, fara chestii ca se aude cum vb omul in ungureste, e Roman ca si noi doar ca mai cunoaste inca o limba straina atata tot. Sa fim oameni…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!