c

Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Weekend în RO

Adăugat de mannes
Raportează ca șters! 46

3 zile, 730km, dubios de puține probleme

11 comentarii

 1. fritz_vali

  La secunde 0:29 foarte bine ai procedat! Ma bucur ca exista astfel de soferi!

 2. pinguinu nuclear

  la a 2-a faza nu procedam asa, il claxonam pe cel cu polo. Mi-e frica sa zic ca exista o imbunatatire a traficului in RO (frica sa nu gresesc) dar fiecare km de autostrada dat in folosinta conteaza. La ultima calatorie de 600 de km (300 eu la volan) nu am avut ce sa scot de pe card – in afara de o depasire de retard facuta de soferul ce a condus ceilalti 300 de km. I-am spus ca, daca se mai repeta, ii scot centura si nu il mai las sa si-o puna. :-)) Oricum, agent de vanzari pe jumatate de tara, sofer cu 5 trepte peste mine. Nu a mai facut prostii.

 3. …la min 2:08 nu prea cred ca aveai dreptate.

  • elaborează răspunsul

  • Simplu: tu erai pe contrasens, el pe sensul lui. De ce ar fi trebuit sa procedeze altfel?

  • LITIU era mannes pe banda celuilalt dar trebuia sa aiba vitezomanul putina rabdare sa traga masina pe banda lui, care are era ca dupa bombardament.

  • …exact cum a procedat mașina care a venit după vitezoman

   cât egoism dom’le…

 4. La faza de la 1.44 iti garantez ca nu se vede semaforul din pozitia respectiva. Eu ma uit la cel pt pietoni sa.mi dau seama daca pot sa trec

  • așa înclin să cred și eu.

  • Nu vede semaforul, dar semnul de STOP il vede ? Si cu argumentul asta putem sa trecem pe oriunde , ca nu am vazut, nu ? Te asiguri de 3 ori cand nu vezi bine, nu treci ca rata in speranta ca te strecori si tu si nu vede nimeni.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.