8 comentarii

 1. Iveco Stralis

  weekendrivers la min 1:52 ai mers inainte de pe banda de obligatoriu stanga. Pai ce facem mai nene mai? Ce exemplu ne dai tu ca justitiar pe TT?

  • De ce ii banda de stanga?

  • Iveco Stralis

   Scz,dar nu inteleg intrebarea.Locuiesc in zona,deci cunosc f bine intersectia.

  • Te felicit că locuiești în zonă și știi foarte bine zona… mai ales că nu știu ce relevanță are. Eu habar nu am care e zona de aia am întrebat de unde știi că aia e bandă de stânga. Nu văd nici un marcaj de obligare sau indicator care să arate ce bandă merge unde.

  • Iveco Stralis

   RebounD pun mai jos imaginea editata.O sa-ti spun cum sunt marcate benzile,marcaje care in timp s-au sters.Multi merg de capul lor.
   Venind dinspre Drumul sarii spre Sebastian(Lira) ai doua benzi pentru inainte.In apropiere de intersectia cu Sebastian(pana in apropiere de statia de tramvai B2 este tot ptr inainte.In dreptul statiei de tramvai semnul de inainte „se schimba” in sensul spre stanga.Doar B1 ramane ptr inainte.In dreptul semaforului sunt 3 benzi.B1 inainte,B2 inainte,B3 stanga(se intelege,numerotarea este de la dreapta spre stanga).Bun! Eu opresc pe B2,un alt coleg este pe B1 aman2 mergem inainte.Cel din stanga mea merge spre stanga.Dupa traversarea intersectiei cu Sebastian,intram iar pe doua benzi.Colegul din dreapta mea se inscrie pe B1,eu pe B2,iar cel din stanga „dispare” spre stanga.Multi nu stiu si atunci se „urca ” pe mine.Sper ca m-ai inteles.

   https://i.imgur.com/W9qJVVj.png

  • Dacă s-au șters înseamnă că nu mai sunt, dacă nu mai sunt nu e nimeni obligat să le respecte… eu vorbesc din perspectiva unuia care ajunge acolo prima dată și care nu ar vrea să fie implicat într-un accident sau road-rage pentru că altcineva conduce din amintiri.

  • Iveco Stralis

   Mai grav e ca acolo unde sunt vizibile marcajele,tot nu se respecta sensul lor.Ce sa mai zic de „cele din amintiri”,cum spui tu Rebound? 😐 Mergi(eti) cum doresti,dar mergi(eti) cu grija! 🙂

 2. weekendrivers 2:00 Poate acela e un nou tip de taxi, o combinatie intre taxi si tramvai.
  3:56 Baietii aia grabiti, care puteau sa opreasca la galben, dar au preferat sa forteze rosul si apoi sa ramana frumos in intersectie puteau ramane la fel de frumos pietoni pentru o vreme.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!