It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Welcome to Iashington ep. 4 – Tipologii „soferesti”

Adăugat de BecH4
Raportează ca șters! 23

ATENȚIE: +18 – Contine expresii vulgare!

24 comentarii

 1. In intersectia de la Rondul Vechi e regulamentar sa faci stanga de pe banda 1? Din ce stiu eu cand sunt doua benzi, cea din dreapta e pentru mers inainte sau la dreapta, iar cea din stanga pentru inainte si mers la stanga.

  • Si chiar daca ar fi desi nu este autorul trebuia sa se incadreze pe banda 1

 2. Nu exista panou de presemnalizare a benzilor si nici marcaje. Nu vad de ce nu poti sa faci stanga regulamentar. Cu pastratul benzilor e mai greu la unii. Daca faci stanga de pe banda de langa axul drumului, pai intra bai nene tot pe banda de langa ax. Dar el a vazut autobuzul ca opreste in statie si poc…a zbughit-o.

  • Perro Negro

   Buna compilatie, insa subscriu la ce au scris geamcupaine si eu8791.
   Daca nu-s marcaje, ocupa randul de langa axa drumului sau de langa marcajul de separare a sensurilor, cei care vor sa schimbe directia de mers spre stanga.

   Asadar, duba putea ocupa oricare dintre cele trei randuri / benzi dupa viraj, iar tu ar fi trebuit sa-i acorzi prioritate deoarece nu ai fost incadrat corect.

   Daca totusi aveai marcaj inainte sau stanga iar duba avea obligatoriu stanga, tu oricum ar fi trebuit sa te inscrii pe B1 dupa virajul la stanga in lipsa altor marcaje de ghidare.

   „Daca faci stanga de pe banda de langa axul drumului, pai intra bai nene tot pe banda de langa ax” – GRESIT. Benzile / randurile se ocupa de la dreapta la stanga si nu invers. As putea adauga ca la faza respectiva faci parte din categoria „Impingaretilor”, foarte intalniti in Bucuresti si nu numai.

 3. Clip bun. Dar cu fundalul ala sonor ce ai incercat sa faci? Sa ne faci sa inchidem tab-ul?

 4. + pt comment
  :)))))))))))))))) Asa am considerat eu, ca merge fundalul asta. Nu ne place tuturor aceeasi muzica. Poti sa dai mai incet un pic, sa nu te deranjeze asa tare.:)))))))))))))

 5. gemcupaine

  Pentru faza cu „Pi*dosul”

  Art. 107

  (1) La intersectiile prevazute cu indicatoare si/sau cu marcaje pentru semnalizarea directiei de mers, conducatorii de vehicule trebuie sa se incadreze pe benzile corespunzatoare directiei de mers voite cu cel putin 50 m inainte de intersectie si sunt obligati sa respecte semnificatia indicatoarelor si marcajelor.

  (2) La intersectiile fara marcaje de delimitare a benzilor, conducatorii vehiculelor ocupa in mers, cu cel putin 50 m inainte de intersectie, urmatoarele pozitii:

  a) randul de langa bordura sau acostament, cei care vor sa schimbe directia de mers spre dreapta;
  b) randul de langa axa drumului sau de langa marcajul de separare a sensurilor, cei care vor sa schimbe directia de mers spre stanga. Cand circulatia se desfasoara pe drumuri cu sens unic, conducatorii de vehicule care intentioneaza sa vireze la stanga sunt obligati sa ocupe randul de langa bordura sau acostamentul din partea stanga;
  c) oricare dintre randuri, cei care vor sa mearga inainte.

 6. Orice ai spune tu la faza cu „Pi*dosul” nu sunt de accord cu tine. Acolo ai semafor intermitent la dreapta si toti acei „prosti” care erau pe B2 erau acolo din bun simt, sa lasa B1 libera pentru virajul la dreapta, iar cand se face verde apar „pi*dosi” ca tine fentand coloana formata pentru a merge inainte sau la stanga…deci tu ai fost „pi*dosul” si nu cel cu utilitara…

 7. Andrei Ciocan

  Minus mareeee. Mi-a fost de ajuns pana la 1: 58 ( Ratacita pe rosu ), daca ai respectat ( acolo ) traiectoria legala imi retrag votul.
  MaI e si faza cu betoniera de pe B 1 ( Inghesuitorul ), ok, B 1 libera, dar te-ai uitat cumva cum sunt parcate masinile pe trotuar ? ( Unele 20 cm in afara ).

  • La ratacita pe rosu, eu am intrat in intersectie pe ultimele 7 secunde de verde…ce palaria mea cauta aia in intersectie? Cat de mare era rosu cand a intrat ea? Vis-a-vis de traiectorie, ca nu as fi urmat-o pe cea corecta, legala, etc. Este un ratacit in mijlocul intersectiei, care face stanga, desi e interzis, si sta fix pe traiectoria ” LEGALA”. Deci l-am ocolit, legal, pentru ca in cazul in care 2 autovehicule din sensuri opuse fac stanga, traseele lor nu trebuie sa se intersecteze.
   Iti retragi votul?

   Unde ai vazut tu masini parcate 20 cm afara in fata benzinariei? Betonistul pur si simplu mergea pe toate benzile.

 8. – pentru faza cu ,,pi*dosul”” de la cug, si pentru cea cu ,, ratacita” , cu totul alta este trasa de urmat in intersectia de la Egros.

 9. dorelu71, virajul la stinga se ia prin stinga mijlocului intersectiei. Daca aia se inghesuisera acolo ca sa se uite unii la altii pentru a merge tot inainte pe strada bucium nu vad o problema pentru traectoria urmata de autor pentru a intra la felicia. De fapt aia se blocasera in mijlocul intersectiei pentru ca incercind sa fenteze coloana s-au trezit mult dupa mijlocul intersectiei si s-au intersectat cu cei care faceau la stinga spre egros.

  La faza cu inghesuitorul da, daca eu as fi fost betonistul as fi puscat un claxon de sa-i sara geamurile aluia care tot statea in punctul meu mort asteptind sa rasara soarele a doua zi, dar in rest nu prea sint chestii de criticat.

 10. BecH4, acolo nu poti face stinga de pe B1 pentru ca B1 e delimitata de linie continua de restul intersectiei pina mult dupa intrarea/iesirea de la egros. Cindva existau si sageti, dar sa vedem cum or sa toarne vopseaua pe asfalt debilii astia trimisi iar la marcat.

  • Valeuuuu ce polemici p-aicea nene… Mituc e vorba de intersectia de la Selgros, (nu E-gros), blvd Poitiers cu Nicolina. Ma rog…nu e nici un panou de semnalizare a benzilor, nu ai sageti pe jos care sa-ti interzica sa faci stanga, dar lumea nu e de acord cu manevra aia. O fi mai bine sa stam in coada pana undeva prin Frumoasa ca sa facem stanga, desi nu este nici o semnalizare care sa-ti interzica si mai mult, mai ai si 3 benzi la dispozitie sa iesi. Unora le trebuie 6 benzi sa se incadreze cum vor muschii lor.

  • gemcupaine

   Nu este vorba de polemici, este vorba ca tu, conducand neregulamentar, ai gura mare sa comentezi la „fraierul” care asteapta in coloana. Aici este toata problema. Si in continuare, desi ti-am trimis legea prin care iti interzice manevra la stanga de pe B1, tu in continuare te legi de lipsa semnelor pe benzi. Scuze, dar eu trag concluzia ca tu esti genul ala care greseste in trafic si tot tu il injuri pe ala care merge regulamentar. Daca vrei intradevar sa „testezi” legea, reprodu scenariul , intra in „fraier” si vei avea o surpriza la asigurare. Sa ai numai drumuri bune !

 11. In alta ordine de idei, cum iau legatura cu un admin??? Am fost nevoit sa sterg videoclipurile vechi (copyright shit) si o sa trebuiasca sa-l sterg si pe asta. Incerc sa le pun din nou, dar apar dubluri, si vreau sa sterg linkurile care nu mai sunt valabile.

 12. 1-La „Ratacita pe rosu”-te-ai incadrat aiurea pentru virajul la stanga,luandu-te dupa ala cu Fordul albastru care era sa se pupe cu Coltul rosu.Ceilalti din fata ta,cum au putut merge in coloana pentru a vira spre C.Felicia?Apropos,de pe banda in care ai intrat dupa manevra asta,ai mers inainte la supermarket,sau ai mers spre intersectia cu blocul Granit?Ca ai taiat la fix la editare.
  P.S-Pentru cei care inca mai cred ca intrarea la E-Gros e pe directia aleia oprite in intersectie,se inseala.Pe 02.04 a.c. se luau carnete pe banda rulanta pentru cei care intrau pe acolo venind dinspre Tesatura(fosta) si dinspre C.Felicia.
  2-La „Pi*dosul”-iar te-ai incadrat aiurea ca sa virezi la stanga si iar te-ai luat dupa alt smecher,ala cu dubita albastra.Banda 1 pe care erai,este pentru directia inainte si viraj la dreapta.Daca te pupai cu duba de VL,erai vinovat 100%.
  P.S-Nu incerca(si altii,poate) versiuni cu fluidizarea traficului,n-am incurcat pe nimeni,etc.La mine nu tin.Si sper sa nu te intalnesc in trafic cu manevre de astea,pentru ca o sa-ti arat…”cartonasul”.
  3-De data asta,minus.Sorry.

 13. Super melodia!

  • :))))) hai ca mi-ai facut ziua cu asta:)))) vezi ca cineva mai sus nu e de acord cu tine :)))))))

 14. Perro Negro

  „Ma rog…nu e niciun panou de semnalizare a benzilor, nu ai sageti pe jos care sa-ti interzica sa faci stanga, dar lumea nu e de acord cu manevra aia.” Ba este exact invers, nu e nici un panou de semnalizare a benzilor, nu ai sageti pe jos care sa-ti PERMITA sa faci stanga de pe primul rand (nu vad marcaj de separare a benzilor). Nu e vorba ca lumea nu este de acord, legea (vezi comentariul lui gemcupaine) nu este de acord cu manevra ta. Cu totii avem de invatat cu conditia sa nu fim incapatanati si sa acceptam parerile / explicatiile altora mai ales cand acestea sunt demonstrate logic.

 15. Se vine de pe un drum cu doua benzi pe unul cu 3, daca de pe B1 nu este interzis virajul la stinga in vreun fel (marcaje care sa delimiteze prin linie continua – si alea erau cindva acolo, sageti de obligare/incadrare, etc) nu vad care e problema sa fie efectuat. In Art107 din regulamentul de aplicare se trateaza situatia in care vehiculele se incadreaza pe rinduri in lipsa marcajelor de delimitare a benzilor. Evident, se creaza haos prin lipsa sagetilor, sau a marcajelor sau a panourilor de incadrare in astfel de situatii, dar asta e o alta poveste.

  Ce a gresit autorul in faza cu pi*dosul este ca a ajuns de pe B1 pe B2 si voia ca pi*dosul sa se duca de pe B2 pe B3. Pai de ce? A, ca era B1 ocupata cu masini stationate/parcate… pai ghinion, astepti.
  In faza cu ratacita autorul a gresit ca nu i-a puscat lui aia un claxon de sa-i sara prezoanele de la chiulasa, atit. Traectoria e ok, prin stinga centrului intersectiei, samd. Cam prea prin stinga ce-i drept, dar avind in vedere modul cum se incurcau aia unii pe altii in intersectie nu vad nici un motiv sa stai sa suferi impreuna cu ei doar pentru ca aia-s batuti toti in cap. Lasa-i sa stea acolo, se descurca ei, tu treci mai departe.

  • Perro Negro

   Nu vad marcajele de delimitare a benzilor pe drumul de pe care vin ei. In fine, chiar daca sunt delimitate, duba poate merge inainte de pe B2. Ce face in acest caz, se opreste sa lase autorul sa vireze la stanga de pe B1? Dar daca drumul pe care intra ar avea numai o banda, duba trebuie sa acorde prioritate celui care depaseste prin dreapta? Asta este sindromul de sens giratoriu, unde multi cred ca de pe cercul exterior poti face stanga, poti intoarce si toti trebuie sa-ti acorde prioritate.

 16. Am filmat si eu ultima faza, veneam dinspre blocuri. V-am vazut cum ati oprit si ati coborat din masini, dar nu-mi era clar ce s-a intamplat asa ca am sters fisierul video.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!