What’s the colour of JEG?

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 93

Dupa hitul celor de la Hollywood Beyond – What’s the Colour of Money (1986) vine clasicul hit bucurestean What’s the colour of JEG ? Unii zic ca e galben, altii ca e alb, depinde de jegos.
Jegosi carora le e lene sa semnalizeze, jegosi care fenteza coloana, mergand pe trotuar, claxonand pietonii. Jegosi care opresc unde nu e permis, jegosi care blocheaza statia mijloacerlor de transport in comun pentru ca ei au o treaba si vin repede. Pusi pe avarii, gata, au rezolvat.
Urcarea Dealului Cotroceni (550m) a durat cam 8 minute. Asta pentru „fraierii” care stau la coada.
Bine ca doamna care confundase volanul cu coaforul si-a adus aminte sa semnalizeze. Scurt, dar a facut-o.
Sunetul original lipsa pentru ca Youssou N’Dour – 7 Seconds ft. Neneh Cherry (1994).

18 comentarii

 1. @Ursul Grizonat – pana la urma cineva l-a lasat pe taximetristul de pe trotuar sa reintre in coloana se pare; deci noi toti cei care-i toleram suntem vinovati !

 2. @Aquadman Eu nu-i las. Sunt cateva materiale video pe tema asta. Ale mele si ale altora. Unul a facut chiar poc cu un bagaret, cei-i drept ala venea pe linia de tramvai.

 3. @ Ursul Grizonat- am ras copios la „…sa moara ma-ta daca semnalizezi.In chinuri „.Dar si mamicutele galbejitului care va fenteaza pe toti pe trotuar si ale celorlalti aratati de tine in clip.+

 4. @ Ursul Grizonat-o rugaminte la tine:sa-mi spui,te rog,pe scurt,in calitatea ta de admin.,de ce la postarile mele apare „Comentariul tau necesita moderare”.Multumesc anticipat.

 5. @7Sins. Sunt deciziile lui Akismet. Are niste criterii fuzzy logic, o lista de cubinte-cheie si daca-i da cu virgula, pune comentariul in coada de asteptare.

 6. Ursule, le-ai gasit ceva la radiografie ?
  Aveau ceva probleme la cap, nu ? Se pot trata prin medicatie sau trebuie intervenit chirurgical ? 🙂
  +

 7. @90177ro Eu nu transmit date medicale pe canale publice, nesecurizate 🙂
  O lovitura de la Garcea cu chitantierul cred ca rezolva rapidmulte dintre probleme.

 8. Dati-mi voie sa-mi recunosc spasit neputinta cauzata de oboseala, bere, neatentie etc. si sa va rog respectuos sa-mi indicati cu numar, alineat, litera si ce-o mai fi nevoie articolul care sanctioneaza circulatia pe trotuar.

  PS: nu e o gluma, eu am cautat vreo 20 de minute si nu am gasit nimic explicit…

 9. De ex. art 6 din OUG 195, capitolul definitii.
  33. trotuar – spaţiul longitudinal situat în partea laterală a drumului, separat în mod vizibil de partea carosabilă prin diferenţă sau fără diferenţă de nivel, destinat circulaţiei pietonilor;
  HG1391 interzice doar bicilcistilor sa circule pe trotuare 🙂
  Asa, ca de maine, stim ce avem de facut. PRecum un avocat versat care exploateaza toate chichitele legi, hai sa incalcam tot ceea ce nu e prins in lege.
  NB: Nici aruncatul in cap nu e pedepsit de lege ? Cine o face ?

 10. Am intrebat pentru ca personal o consider o contraventie grava… Si totusi, nu o gasesc incriminata explicit. Ar putea fi incadrata (in acest caz) la depasirea coloanei in asteptare.
  O sa dau un mail daca-mi fac timp, mai am vreo 2 in coada…

 11. Asta si este, depasirea prin dreapta a coloanei incadrate la semafor 🙂
  Nesimtire porceasca la superlativ.

 12. Da’ asta al meu unde il incadram? Condus pe contrasens? 😀
  http://www.trafictube.ro/cluj2015-1/ min. 1:07

 13. Condus în afara carosabilului?

  Din OUG 195/2002:
  23. parte carosabilă – porţiunea din platforma drumului destinată circulaţiei vehiculelor; un drum poate cuprinde mai multe părţi carosabile complet separate una de cealaltă printr-o zonă despărţitoare sau prin diferenţă de nivel;

  §1. Poziţii în timpul mersului şi circulaţia pe benzi
  Art. 41. (1) Vehiculele şi animalele, atunci când circulă pe drumurile publice pe care le este permis accesul, trebuie conduse pe partea din dreapta a drumului public, în sensul de circulaţie, cât mai aproape de marginea părţii carosabile, cu respectarea semnificaţiei semnalizării rutiere şi a regulilor de circulaţie.

  Din HG 1391/2006:
  Art. 100 (1) Vehiculele trebuie conduse numai pe drumurile, părţile carosabile, benzile sau pistele stabilite pentru categoria din care fac parte. […]

 14. @MBL: si sanctiunea? Ar trebui sa fie in Cap. VII din OUG 195/2002

 15. Art 101 ? 16. nerespectarea regulilor privind circulaţia pe benzi; LOOOL

 16. @Ursul Grizonat 0:57 „Pietonul” cu patru roti (taxistul) l-a depasit regulamentar pe biped, pe stanga, dar n-a mai semnalizat intentia. Din cate am inteles, l-a si claxonat. Atunci chiar i se potriveste bine calificativul.
  +

 17. Da’ bamveu’ si miss nesemnalizare ce au facut de s-au ales cu flashurile alea care nu cred ca le erau adresate ?

 18. Miss avea nevoie de lumina suplimentara sa-si aranjeze parul mai bine. Daca erai in BMW imi cer scuze pe aceasta cale. Vroiam sa vad mai bine cine e ticalosul care a blocat statia RATB ca sa livreze mancara „chinezeasca” sau pizza, ce avea el de dus. Dupa care ne miram de ce sunt ridicati cu platforma .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!