It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Wild, wild West de Arad ep.2

Adăugat de Un_aradean
Raportează ca șters! 23

Poate contine mici epitete 🙂

Bonus: subsemnatul in „defect” si un bun autodidact 🙂

8 comentarii

 1. Nu inteleg faza cu cel din Viena. Pe jos vad doua sageti. Inainte si la dreapta. El a mers inainte, si a schimbat banda in intersectie… Pune un geotag ceva.

 2. Faza cu vienezu e simpla: era incadrat pe banda de inainte si dreapta cu verde intermitent si a luat-o la stanga catre Oradea. Asta pe langa faptul ca m-a tinut in loc mai bine de 1 minut pana s-a facut verde. Faza s-a petrecut in giratoriul de la Podgoria.

 3. E bine ca stii ca vienezu avea tot dreptul sa te incurce atat timp cat avea sagetile inainte si la dreapta.
  La ultima faza te-ai incadrat gresit.

 4. Am inteles acum. 🙂 Nu pricepeam asa bine din imagini. Stiu acum giratoriul ala. Am circulat pe acolo destul de mult cand treceam prin arad.

 5. Am mai vazut din astia: cand ai sageata inainte si la dreapta cu intermitent dreapta NU sunt obligat sa ma dau de pe banda pentru cei care fac dreapta daca eu o fac inainte. Ca e vorba de fair- play e una, dar legat eu am tot dreptul sa stau pe banda aia (asta vis-a-vis de discutia legata de austriacul cu Passat).

 6. @edi10000 si @vasco: tinand cont de faptul ca de pe banda aia a luat-o la stanga, ca daca ar fi fost in alt oras era claxonat demult, ca traficul era lejer si ii putea permite o incadrare pe banda 2 de unde putea merge fara sa incurce pe nimeni inainte,sau la stanga, am motive sa spun ca nu a procedat tocmai etic.
  @vasco: cred ca ti-ai dat seama din text ca mi-am asumat si recunoscut incadrarea gresita.

 7. La prima faza .. putea sa stearga / spele si el numarul 🙂

 8. Geotag pentru discutia „vieneza”. Individul a facut sensul si a luat-o pe dupa catedrala (vezi zona cu stalpi de iluminat cu abajururi rotunde).

  https://www.google.ro/maps/@46.182972,21.323131,3a,90y,128.49h,82.49t/data=!3m4!1e1!3m2!1sWEK95FjNdRnoYtg7Ad_xjw!2e0?hl=en

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!