Witness me!

Adăugat de ClaudiuA
Raportează ca șters! 97

Un grabit isi incearca norocul.. fara succes.

20 comentarii

 1. Ce imi place cum s-a lansat iar mai apoi a pus frana. 😀

 2. asa ar trebui sa procedam toti ,bravo

 3. foarte amuzant cum mereu cei care circula pe banda 1 nu sunt lasati sa evite un obstacol de frustrati ca tine.

  • Pe porțiunea aia de drum sunt mereu mașini parcate pe prima bandă. Până și eu care stau în alt oraș nu merg pe prima bandă pe acolo, că știu că se blochează după vreo 50 de metri de la semafor și stau să treacă destule mașini ca să pot intra pe banda a doua.

  • A dracu’ mașină parcată, cum a sărit ea brusc în fața bietului om care mergea cuminte pe prima bandă! Ntz ntz ntz…

  • Schimba procesorul, ca da cu virgula:
   – statie mijloc de transport in comun
   – Parcare.

   Doar mârlanii merge pe banda 1 acolo. Si ghiolbanii.
   https://goo.gl/maps/YAv8DaDkzVG2

  • @Adrian Albu, @Mishu, @Ursu Grizonat *thank you gif*

  • Foarte amuzant cum cei care vad bine ca pe b1 e un obstacol, se duc totusi ca bizonii in in viteza, in speranta ca vor gasi fraieri care sa se lase indimidati pe b2. Ce vedem in clip e doar o magarie tipic romanesca, n-am prea vazut asa ceva prin alte tari europene. Ghiolbanul care vrea sa castige 4 metri bagandu-se in viteza in fata altora. Fara logica, fara sa aiba o urgenta anume. Doar pentru ca vrea tot timpul sa ia fatza altora.

   Sa mai zic de incercarea de depasire cu forta pe dreapta?

   + la clip fara discutie, – la comentariul tau frustrat :

  • Pai nu ai mai vazut asa ceva pentru ca in niciun oras occidental banda nu se termina brusc cu masini parcate neregulamentar.
   Imi aduce aminte de un banc:

   „Un om mergea pe cal. La un moment dat a cazut. De ce? S-a terminat calul.”

   La fel omul nostru.

  • @sage – unna e una si alta e alta. La noi se imbina doua nesimtiri: cea a celui parcat neregulamemtar pe b1 si cea a celui care vede din vreme ca un al bou e parcat neregulamemtar pe b1, dar se duce tot pe banda aia in viteza, fortand in ultimul moment depasirea pe dreapta a masinilor in coloana pe b2. Nici nu stii care din ei e mai de condamnat.

   Partea proasta acum, in Bucuresti cel putin, este ca datorita legislatiei confuze, in majoritatea sectoarelor nici nu mai pot fi ridicate masinile parcate neregulamentar, iar amenzile se dau doar cand proprietarul e in masina. Si tre sa fie si agentul acolo. Deunazi un dobitoc a blocat, parcand, o linie de tramvai pe una dintre strazile inguste. A fost un circ total, cu circulatia paralizata cam o ora. Banuiesc ca idiotul a fost amendat, dar cred ca l-a durut in basca de amenda. Ar trebui specificat in lege ca daca parchezi aiurea si blochezi traficul, amenda sa fie cel putin tripla, zic.

 4. Bravo!!! Era ok DACA mergea cu viteza adaptata la conditiile de drum si punea o semnalizare urmata de asigurare. Sigur il lasa sa intre.
  DAAAR, asa NU! :))

 5. Intrebare stupida. In cazul in care lovea matizul parcat ilegal, se considera culpa comuna?

  • nu cred.. in cel mai rau caz poate isi ia si ala o amenda ca era parcat ilegal.. desi e greu sa dovedesti daca era stationat sau oprit. Culpa din punct de vedere a asigurarii cred ca e a celui care loveste.

 6. Mediocru

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!