Wow

Adăugat de ClaudiuA
Raportează ca șters! 79

Atentie: contine injuraturi!

BTW, la a doua faza era o doamna care conform spuselor dn-ei: „Am avut impresia ca aveam timp” 😐
Cum zicea si bancul: Some women turn into good drivers, so if you’re a good driver, watch out for women who are turning 🙂

10 comentarii

 1. In a 2 a faza a facut prostii peste prostii, dar tot ea te-a evitat. Putea intra lejer in tine ca nu ai franat destul, desi ea este vinovata. Ai vrut sa te bagi ca ai prioritate si te lovea. Luai RCA ul si umblai prin service. 🙂

  • deci in loc sa iasa in banda 3.. o vad ca iese in banda a 2-a.. in fata mea.. si imi zic: voi schimba banda cat e nevoie si claxonul de rigoare.. dar NU, ea vrea in banda 1!
   Nu ma asteptam sa fie atat de vehementa sa schimbe banda.. dar uite ca a facut-o.. si sa stii ca nu ea m-a ferit.. am tras brus dreapta in momentul cand eram oglinda langa oglinda, uitandu-ma in spate ea ocupa banda 1 dupa ce am reusit sa ma strecor de ea.

  • S-a speriat si a trecut pe banda 1, dar te-a evitat, chiar daca este varza cu carnetul la purtator. Dar a gasit pedala de frana. 🙂

  • cetateanul turmentat

   Daca desteapta aia gasea pedala de acceleratie, putea sa se bage pe b1 din prima, fara a stresa autorul. Oricum, la cum s-au schimbat benzile, am eu o banuiala ca nu prea mai era nimeni in spatele autorului. Deci, mai sigur, mai putea astepta 5 secunde. Dar , atat a putut sa gandeasca, asta se intampla cand esti limitat!

 2. La prima faza ce ai avut de ai claxonat acel biciclist profesionist ? Cască in forma de pălărie avea, maiou strâmt. Pe pariu ca avea buzunarele pline cu seminte.

 3. Masina ta are frane?
  Volan pare sa aiba ca vad ca vireaza.

  • Deci nu zici nimic de masina respectivei. Aia nu conteaza daca are sau nu frane si volan.
   Esti genul de cocalar care se baga cu tupeu cand n-are prioritate, si dupa aia esti revoltat daca esti claxonat?
   Daca autorul conducea un TIR incarcat sau un tramvai, tot asa l-ai fi intrebat?

  • o avea, dar vrei sa le consum?

   vezi? si eu pot fi carcotas

 4. In rusia cel care filma ar fi intrat din plin in respectiva, ar fi rasturnat-o, iar apoi s-ar fi luat la bataie.
  Intr-o tara civilizata, cea care a intrat asa in intersectie ar fi ramas probabil fara carnet pe baza filmarilor de pe camerele din intersectie.

  La noi se gasesc intotdeauna cativa hateri care sa dea vina pe autor ca, desi a evitat accidentul, nu l-a evitat suficient de elegant.

  • mersi.
   Detaliile faptei le-as putea adauga… avem masina in spate.. nu foarte apropae dar la vreo 3-4 masini distanta. faptul ca am ezitat initial sa virez este pentru ca m-am uitat in oglinda din dreapta sa vad daca banda 1 e libera.
   drumuri bune!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!