It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

WTF

Adăugat de MBo
Raportează ca șters! 33

Traiectorie profi

15 comentarii

 1. Mai nou asa se intoarce :)))) de la stanga la dreapta.

 2. Ocolea gropile. Dar cum tu treci prin gropi ca prin branza cu harbul tau..na’..du-te atunci.
  Cand ii vad pe astia cu coteturile lor..ma ia groaza!

  • Alexedan – masina de firma mai mult ca sigur

  • Frana, incetinitul si trecutul cu grija prin denivelarile alea nu s-or inventat? Trebe sa ocoleasca totcarosabilul?

   Nu mi se par cine stie ce gropi pt o masina mica, dar cu autobuzul nu ar trebui sa se simta asa de deranjant, la cat are rotile.

  • Dorine, denivelari de genul ala mi-a contribuit la buget in minus bi-anual… bucsele nu rezista mai mult de jumatate de an. Din toate denivelarile busul a simt doar ultima

  • Conduci un autobuz? Daca autobuzul simte denivelarile alea la viteza mica, nu are ce cauta pe drum.

   Cat despre bucse… fiecare cu treaba lui. Daca @MBo considera ca nu is o problema la drumul ala sa mearga asa, nu inseamna ca tre sa suporte idioti care nu stiu sa se asigure cand ocolesc gropi.

  • Alexdan, cand ai o masina in spate si treci peste axul drumului te ASIGURI si SEMNALIZEZI intentia de schimbare a benzii. Acolo era linie continua iar el trece pe acostamentul din stanga directiei de deplasare. Daca nu vrei sa treci ca prin branza peste denivelari, ramai frumos pe banda ta si reduci viteza daca consideri ca denivelarile sunt prea mari. Mai trebuia sa semnalizeze stanga. Eu credeam ca vrea sa opreasca.

  • Cat timp autorul ramane pe sensul lui de mers, nu incalca alte reguli etc. e doar problema lui cum alege sa treaca peste denivelari, gropi sau altele. In schimb devine problema tuturor daca semiprofi din fata incepe sa faca neanuntat tot felul manevre de schimbare a directiei de mers, fara sa se asigure in prealabil si sa le semnalizeze … macar asa de forma.

 3. Ai masina de la munca, este? Doar astia cu masinile de serviciu trec prin gropi ca cutitu prin branza. Omu care e cu masina personala merge atent.
  Cand ii vad pe aia cu masinile de piza sau curierii..ma apuca groaza. Ii doare in cot de masini, ca doar nu ei platesc reparatiile. Initiatorul sigur conduce o masina de serviciu.

  • Doar ultima denivelare era mai serioasă. Acuma zi tu, vine un nebun cu autobuzu spre tine, mai frânezi sau te duci să nu te lovească?

 4. Faptul ca pe Mbo l-a durut la patina de gropi nu conteaza deloc atata timp cat el a circulat legal dar PROFESIONISTUL…..pe asta nu-l vede nimeni????

 5. @MBo Nu cred ca s-a asigurat deloc nici cand a taiat-o in stanga (0:14), la fel cum n-a facut-o nici cand a incercat sa revina (0:20).
  +

  • doctor faust

   nu inteleg pe ce baza faceti atat de usor presupunerile atea hazardate.
   cel mai probabil s-a asigurat,ca de-aia e sofer, si si-a inchipui dupa cum e si normal si dupa cum stie foarte bine orice sofer, ca se practica, ca cel din spate il vede si ii urmeaza itinerariul.

   si tu cand il ai pe unul in fata care ocoleste ceva, reduci un pic, te uiti, eventual mergi pe exact aceeasi traiectorie. fara sa-ti imaginezi ca ala din spate va accelera prin gropi ca sa te claxoneze cand revii in banda.

  • @doctor faust Pe baza doar a ceea ce se vede in film, doar nu ghicim incercam sa ghicim in stele. Daca unul trage de volan spre sensul opus de mers si poate ajunge dincolo chiar pe acostament, nimeni nu este obligat sa-i urmeze itinerariul.
   Atunci cand dupa frumoasa volta pe care-a facut-o s-ar fi asigurat in dreapta cand a revenit de pe acostament pe drumul public (0:20), probabil autorul n-ar fi fost nevoit sa-si semnalizeze sonor prezenta in zona 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!