It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

WTF?!

Adăugat de ufointraffic
Raportează ca șters! 44

1. Localizare: https://goo.gl/maps/FZF3WZy4fu72
Este o singura banda pe sens. Cel din NFS n-avea ce sa caute pe contrasens. Chiar si daca n-ar fi inteles intersectia tot n-avea de ce sa mearga 50 m pe contrasens. Loc sa intre pe sensul lui de mers era suficient.

2. Localizare: https://goo.gl/maps/QLzWMG7nLCE2
O singura banda pe sens. Mergeam regulamentar. La ce aglomeratie era depasirile nu-si aveau sensul pe acel sector de drum, mai ales pe linie continua, dar … zmei sunt si vor fi intotdeauna.

3. Localizare: nu mai stiu.
Nu aveam cine stie ce viteza, dar oricum sa te trezesti cu o masina stationara pe mijlocul drumului nu e prea placut. Din ce am vazut ala statea acolo de ceva vreme desi masini nu treceau si ar fi putut iesi.

4. Localizare: https://goo.gl/maps/mvjdBzbFetG2
Acolo se faceau doua benzi si imediat se si terminau. Drumul era gol. OK … regulamentar era sa trec pe B1 si dupa 500 de metri inapoi. Cu taierea curbelor nu vad nicio problema atata timp conditiile permit (vizibilitate, drum liber, etc), mai ales ca tot pe sensul meu de mers eram. Legat de duba … nu stiu daca chiar dormea sau nu, dar in zona sunt destul de frecvent accidente datorita zmeilor cu dube. All in all … puteam sa procedez mai bine 🙂

5. Localizare: https://goo.gl/maps/kkxg4vag4xJ2
Urma sa fac stanga. In stanga B2 mai apare o banda special pentru facut stanga. In video se vede ca n-am facut asta fiindca m-am hotarat sa mai merg putin dupa aiurita aia sa vad ce face. Mergea prea haotic. Din pacate continuarea nu am gasit-o (probabil s-a suprascris clipul).

Sound track: Autoerotique – WTF (K-Mac Trap Remix).
(https://www.youtube.com/watch?v=2YVGkdKrGqE)

8 comentarii

 1. 1:29 – ai taiat curba aia ca pe cascaval 😐

  • A taiat-o pe sensul lui. Daca nu am pe nimeni in spate, procedez la fel; si cred ca nu sunt singurul. Insa nu tai curbele patrunzand pe celalalt sens (poate doar in cazuri extreme: vizibilitate maxima, linie intrerupta si doar eu pe strada).

  • Nu conteaza, reflexul se creeaza. Uita-te la primele 3 faze, prima e chiar aproape la fel cu cea din clip, dar in toate toti o taie pe sensul lor.

   Nu mai luati apararea taietorilor de curbe si daca sunteti, nu mai faceti asa ceva. Incercati franarealina si din timp si nu mai trebuie sa tai nimic, poti sa iei curba linistit stand pe banda ta. Nu darami nici marfa, nu ii vine nimanui rau in masina, nu bruschezi, nu consumi cauciucuri sau combustibil in plus… si la franare lina nici consumul pe placutele de frana nu e mare.

   Singurele momente justificabile cand ai ce sa cauti pe sensul celalalt e cand depasesti (masina, obstacol, orice), in rest doar cuvinte dulci pentru cei care practica taieturi de astea… poti sa le asculti si in alte clipuri ale mele cu ei.

   „si cred ca nu sunt singurul”
   Din pacate nu esti nici singurul si mai mare pacat e ca esti unul. 🙁

 2. cosmindaniel12

  Benzile 1 sau 2 au raie?
  Pentru fazele 1, 4 si 5 nu aveai nici o problema daca circulai regulamentar… Adica, asa cum scrie la lege, cat mai pe dreapta drumului, respectiv pe banda 1 acolo unde este posibil…
  Dar daca esti B2-B3 lover….

  • ufointraffic

   @cosmindaniel12, B1 n-are raie, nu sunt B2-3 lover si intr-o lume ideala as circula numai pe B1 dar: masini parcate, gropi de-ti rupi masina, intersectii prost semnalizate si te trezesti ca n-ai loc de manevra, etc.

 3. A treia faza, atentie cum utilizezi flash-ul. La cum i-ai dat tu flash, se cam interpreteaza ca il lasi sa se bage. Baga flash lung pentru atentionare.
  Din ce am vazut eu, semnaliza stanga, nu parea pe avarii.

 4. Zici ca circuli in Mama Rusie nu in Romania numai idioti daia e si RCA asa scump.

 5. @ufointraffic 0:54 C-a ramas cu trei masini mai in fata nu era o problema prea mare. Mai rau e ca pentru a ajunge acolo l-a scos pe cel de pe sensul opus de pe drum (pe acostament) si s-a „infipt” serios in zona interzisa (0:54-1:00).
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!