It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

BMW X5 nou, femeie la volan

Adăugat de ZeeKapitan
Raportează ca șters! 39

Doar ea stie ce a vrut sa faca

11 comentarii

 1. Ea isi vedea de drum, ala nu stiu ce cauta pe acostament!

 2. Moldoveanul

  Nu ea a fost vinovata ci Dorelul care conducea camioneta.

 3. ZeeKapitan

  As zice ca a vrut sa-l fereasca facand o depasire, dar ghinion, venea masina din fata.

  • Să ferească …. …ce ?
   Genul de șoferi care nu vede mai mult de bara din față a propriului autovehicul.
   Situația se anticipa fără prea mult efort mintal încă de pe la secunda 10 în video.

  • @T.C: la ce film te uiti? Ala merge pe acostament si se decide la un moment dat sa traga stanga de volan, sa se inscrie in trafic, fara semnal, fara sa acorde prioritate.
   Putea la fel de bine sa fie si un drum cu doua benzi pe sens: daca tie pe banda 1 iti apare un obstacol, te arunci pe 2 fara sa te intereseze ce vine din spate si-mi zici mie ca nu sunt capabil sa anticipez ce urma tu sa faci?
   De ce nu zici ca ala, nu a fost capabil sa anticipeze ca nu avea loc sa-si mentina…acostamentul si ca trebuia fie sa reduca viteza (din nou, avand in vedere ca trebuie sa te asiguri si sa acorzi prioritate cand revii in trafic), fie sa revina mai devreme, cand tanti nu era la 2 m de el.
   In situatia data, vina ii apartine exclusiv lui si putea sa se termine tragic: fie tanti sarea pe contrasens, fie el intra in cei care faceau controlul pe margine.

  • Domnule Tigri discutăm despre șoferiță, da? Eu nu văd pe filmare că s-a băgat cineva peste ea ci invers.
   La 0:12 se vede pe filmare că șoferul utilitarei este încadrat cu jumătate de mașină pe b1. Zic 0:12 pentru că atunci este vizibil clar pe filmare. Până atunci este mascat de doamna cu BMW care nu este în stare să își țină bolidul pe bandă în curbă. De la bordul BMW sunt ferm convins că se observa și mai din timp.
   Deci 0:12. Ce face șoferița în această situație? Conduce preventiv și reduce viteza pentru a avea o distanță de siguranță ? NU! Frânează două secunde mai târziu când ajunge în deptul autoultilitarei.
   Alege să se bage în depășire:
   – deși nu avea o distanță laterală suficientă față de cel depășit – sunt convins că habar nu are despre aceasta
   – deși e linie continuă – sunt convins că ptr. dumneaei e doar o linie pe asfalt
   – deși îi vine mașină de pe contrasens – ptr. că de regulă lumea se ferește de idioții care te obligă să intri pe acostament că depășesc ei. Azi nu s-a putut că a mai fost altcineva pe acostament.

   Să răspund acum și la subiectul secundar: eu merg pe b2 și văd că am pe cineva pe b1 care are un obstacol în față. Dacă văd că acela de pe b1 nu frănează, este absolut logic că va forța o intrare în b2 …
   Dar lucrurile acestea se învață și cu timpul din experiență. Material de studiu.

 4. robwin_75

  Niciunul nu este mai breaz , un prost si o proasta!!

 5. Stop-cadru la 0:15: doi care circula pe acostament (total/partial), doi care circula pe banda, din care unul (soferita) forteaza putin trecerea si pe sensul opus. Bine ca n-a insistat mai mult 🙁
  +

 6. Doi handicapati. De-aia dau plus clipului. Poate invatam ceva din patania asta. Noi, pentru ca aia doi nu cred ca au invatat ceva 🙂

 7. darkdragon

  + pentru FPS; cu ce filmezi? (desi unghiul nu e cine stie ce)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!