It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ziceați că BMW-urile nu semnalizează?

Adăugat de T.C.
Raportează ca șters! 110
Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/ziceati-urile-semnalizeaza/

17 comentarii

 1. Ce bine era daca ar fi inventat cineva o maneta care sa actioneze niste becuri, sa stie si restul traficului ce ai in cap…

 2. Sorerul a indicat directia. Crezi ca e vreo deosebire intre carutasi si soferii de BMW?

  • Ce ai prietene cu stăpânii de BMW? Normal că șoferii de BMW are deosebiri, numărul de cai putere și, în unele cazuri, numărul de clase de școală primară terminate. Hater ce ești!

  • Ochiul Nevazut

   +

 3. Adicã ce? Cu deshtu’ nu e suficient?

 4. Flex That

  Daca erai si tu intr-un BMW se stabilea o punte energetica intre voi, telepatie.

 5. T.C. Daca n-avea degetul ala disponibil, oare ce-ar fi folosit? 😆
  +

 6. Tulceanul

  Eu am senzatia ca daca asociezi un conducator auto cu o marca auto, asta denota mai mult cocalarism decat un „sofer de bmw care nu semnalizeaza”. si da, comentariul asta vine de la un posesor de bmw. @autor, zi-mi ce masina conduci, ca sa fac un montaj cu soferii care conduc o masina ca a ta cand nu semnalizeaza.

  • Eu am o teorie legată de BMW-uri: nu toți șoferii de BMW sunt proști dar toți proștii își iau BMW. Ca să nu mă fac înțeles greșit o să explic puțin teoria asta. Ideea e că foarte mulți își iau BMW doar pentru notorietatea pe care o are marca, nu neapărat pentru calitățile pe care le are o mașină a acestui producător. Nu contează că poate nu și-o permit, că întreținerea unui BMW e peste puterile lor financiare, că la banii ăia puteau cumpăra o mașină de altă marcă și care să le ofere mai multe. Nu, ei vor BMW că e cool să ai BMW, și gata. Punct. Nu au nicio logică la baza alegerii lor în afară de marca în sine și de statutul pe care aceasta ți-l dă în societate. Iar de la genul ăsta de oameni care fac alegeri sentimentale, iraționale, nu poți avea mari pretenții de la ei să fie șoferi buni. Evident, unii ajung să își ia BMW după ce au studiat piața auto, după îndelungi comparații între diferite opțiuni care le erau la dispoziție atunci când au vrut să își cumpere o mașină. Alții, în schimb, nici nu intră pe OLX fără să pună BMW ca filtru atunci când își caută o mașină. Și din cauza lor această marcă are renumele pe care îl are.

 7. Domnule Tulcean, eu sunt unul din cei care asociaza marca BMW cu cei mai jegosi soferi din trafic, după taximetristi Și nu cred ca mai e nevoie sa aduc niciun fel de dovadă. Orice conducător auto responsabil iti poate confirma lucrul ăsta. Toti mai greșim in trafic, mai încălcam unele reguli de circulație cateodata, dar pentru cele două specii amintite mai sus, respectarea unei reguli banale de circulatie este o raritate sau o pura întâmplare. La ei nesimțirea crasă în trafic si nu numai, este un mod de viață.

  • Noh … omul ne-a demonstrat că se încadrează perfect în tipar. Capacitatea lui de înțelegere s-a limitat la lipsa unei semnalizări. Atâta poate el. Eu nici să-i răspund nu mă obosesc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!