It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

15 comentarii

 1. Salut Gelu! Vezi ca la faza de la 1:20, s-au schimbat putin semnele de circulatie, dupa ce au terminat cu asfaltarea de pe Motilor. Mai nou e doar 1 banda pentru stanga (nu 2 ca initial) spre Casa de Cultura a Studentilor si 3 benzi pentru inainte (vezi si noile marcaje). Dupa intersectie banda 1 se face spre dreapta, catre Parcul Central (desi cam din topor se face trecerea), celelalte doua continua inainte pe Motilor. Si eu am fost putin nedumerit in momentul cand am vrut sa fac stanga spre CCS si am observat ca marcajul e obligatoriu inainte…

  • Asta voiam sa-i spun si eu ca acolo iar s-au schimbat marcajele.

   E o intersectie gen aia din Piata. M.Viteazu , de nu sti daca cei de pe B3 sau B1 trebuie sa cedeze trecerea.

   Acestea sunt intersectii in care intri da’ tot timpul „iesi” la noroc, ca nu te-a atins vreunul ! :)))

  • @Dr Radu & @RAA
   Salut Radu si buna seara dl @RAA 🙂 Cred ca pot sa va dau o veste buna. Azi trecand pe-acolo am remarcat cu surprindere o noua schimbare. S-a revenit la ce-a fost inainte si se poate vira acum la stanga spre P. Maior (inspre CCS) din nou de pe doua benzi 🙂
   Au corectat in sfarsit greseala aia si-au pus un marcaj de obligatoriu stanga pe B3 in locul celui de inainte spre Motilor.
   Astept cu interes sa vedem ce fac in partea cealalta a intersectiei. Probabil in urma unor intense si laborioase studii de trafic s-a ajuns la concluzia ca e suficienta o singura banda pentru virajul la dreapta Motilor – P. Maior. Realitatea din teren este in schimb alta 🙁

  • @GeluCJ Poate a ramas doar o banda spre P Maior la dreapta pentru ca nu mai este loc de inca una, dat fiind ca au largit trotuarul destul de mult. Ai dreptate, nu strica sa ramana doua.
   Am si eu ceva de zis in acea intersectie in urmatorul clip. 😉
   +

  • @mccdrive E foarte posibil 🙂 Insa acolo cred ca e nevoie de doua benzi pentru virajul la dreapta. Oricum, deja unii dintre soferi merg „pana la capat” pe B2 si-apoi o taie la dreapta (ca inainte nu mai pot continua), iar altii pleaca din coloana uneori mult prea lunga de pe B1, depasesc si tot acolo ajung. Rezultatul final e acelasi in ambele cazuri.
   Sa gaseasca o solutie, daca au gandit astfel intersectia 🙂
   P.S. Asteptam filmul 🙂

 2. Doamne, deja sunt traumatizat.
  Cand ma uit la tine pe clip si vad CJ la numere de inmatriculare, parca numai DJ vad prima oara in fata ochiilor. Cei din TM stiu la ce ma refer :))
  ONtopic: +, plus ca imediat vor fi zile de primavara unde vor sfaraii micii pe gratar alaturi de o halba aburita ;x

  • PS: Sau cand l-am vazut pe ala de Maramures, MM, puteam sa jur ca e MH =))

  • @AugustinTM Sa nu mai postez clipuri traumatizante? 😆
   In primavara va trebui sa schimb titlul acesta … si mai am cateva secvente in stand-by 🙂
   P.S. Sunt mai multe cu „J” in coada: CJ, DJ, GJ si sa nu uitam de SJ 🙂

  • Da ai dreptate 😀
   Vino in Timisoara si ai sa fi la fel ca mine =))

 3. La ultima secventa,de ce i-ai „acoperit”fata la cucoana care si-a dat intalnire taman in acel loc?Din cate stiu eu din clipurile tale,nu faci blurari,mai ales la chipuri.Vreo ruda,colega de serviciu,etc? 🙂 .Plus.

  • @7 Sins Ha-ha, nu, nici vorba 🙂 Pana la urma nu persoana e importanta si nici daca e barbat sau femeie. Important e sa inteleaga pietonii ca n-au ce cauta pe trecere daca nu vor sa traverseze. Asteptarea se poate face foarte bine pe trotuar.

 4. Zapadaaaaaaaaaaa, bine, la oradea a nins de 2-3 ori si doar superficial. In schimb azi la munte a nins, normal ca nu am mai avut niciun chef de lucru cand vedeam fulgii 😀 .

 5. Fazele de genul 4:40 ma enerveaza la culme…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!