Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Zilnice Nr. 11

Adăugat de Eric
Raportează ca șters! 10
 1. Nerabdatorul care vrea sa depaseasca primul venind din urma – exista un motiv pentru care cei din fata ta nu depasesc!
 2. Alt nerabdator – deja clasic in intersectia asta
 3. Un idiot – orice comentariu in plus e de prisos
 4. Durere totala la basca – oprit in drum si blocat strada ca are de discutat
 5. Imi taie calea fara asigurare sau semnalizare (pe care a pus-o totusi in urma claxonului meu) ca sa stea la stop mai repede
 6. O iesire ca-n povesti
 7. Level of nesimtire – THE ULTIMATE
 8. Pe mijlocul drumului
 9. Motociclistul naravas, ma depaseste pe dreapta folosind banda de autobuz si depasind viteza legala

5 comentarii

 1. Daca filmai in Romania atunci:
  1. la prima secventa toti cei 3 depaseau autobuzul, pentru ca in mintea lor tu oricum puteau sa te tragi mai in dreapta.
  2. la secventa a doua mai erau inca 2-3 care faceau exact la fel
  3. la secventa a cincea iti frana brusc in fata, te injura, apoi baga viteza si facea stanga pe rosu de pe banda de mers inainte
  4. la secventa a saptea era motocicleta si avea viteza mai mare
  5. la penultima secventa cel cu masina alba ar fi venit pe interzis si ar fi lasat geamul jos sa te injure
  6. la ultima secventa motocilistul te-ar fi depasit in mare tromba (viteza, zgomot) pe banda aia de obligatoriu stanga.

  As fi bucuros ca si in Cluj sa vad acelasi gen de nereguli. In schimb ieri un idiot m-a scos de pe sosea pentru ca venea o alta masina din fata si nu a putut sa isi finalizeze depasirea initiata din spatele meu, in sat pe linie continua in timp ce coloana de masini mergea cu vreo 65-70 km/h; dar el a insistat sa se bage peste mine a fost la cativa cm de un accident.

  • 1. De acord cu tine 🙂
   2. De obicei asa e si aici – am in mai multe clipuri recente faze cum descrii tu.
   3. Din nou de acord cu tine 🙂 Desi si aici sunt multi care fac stanga de pe banda de inainte (spre stanga este ruta spre centrul orasului si stopul este destul de pacatos, de obicei e coada si unii prefera s-o fenteze. Alta alternativa este sa mearga inainte si apoi sa intoarca peste continua imediat dupa intersectie si sa faca apoi dreapta.
   4. Posibil – ce pot sa spun este ca pana inclusiv in februarie 2020 (de cand nu s-a mai putut) veneam de cel putin doua ori pe an in Bucuresti, si mergeam relativ mult cu masina in timpul asta, dar asa ceva eu nu am mai vazut vreodata… 🙁
   5. De acord cu tine 🙂 Mi s-a intamplat insa si aici ceva similar la un moment dat – el pe interzis si vroia sa-i fac eu loc

  • Naspa ca patesti destul de des faze dinastea.
   Eu o singura data am fost cu masina in Germania, timp de o saptamana, si mi s-au parut super civilizati soferii de acolo fata de cei cu care eram eu obisnuit prin RO si am ramas impresionat. La fel si in alte tari prin care am stat mai mult timp (HU, SLO).

  • Mai civilizați decât în România sunt sigur (de fiecare data când conduc in România soția zice ca divorțează când ma aude la volan 😁)

   Dar în rest mulți nesimțiți si pe-aici, din păcate – deși impresia mea este că este mai degrabă o chestie „de oraș” unde toți „se grăbesc” și e trafic, aș zice că în zone mai rurale nu e așa. Și a cmqi contribuit și pandemia la agresivitatea oamenilor, de când nu mai au voie să iasă la cârciumă refulează și ei pe unde pot 😁

  • Și încă o mică-mare diferență- aici vezi nesimtiti, dar inconștienți sinucigași care sa facă depășiri asa cum ai zis tu nu prea… (bine, în general distanțele lungi se merg pe autostradă și acolo unde nu ai decât „județean” nu prea se fac depășiri, pentru că toți merg „in jurul” limitei)

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.