It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ziua porcului

Adăugat de T.C.
Raportează ca șters! 38

Vineri 10/11, toate în mai puțin de o oră.

8 comentarii

 1. Până de Ignat să vezi ce se îngrașă aștia :))

 2. 4:16 chiar e porcu-porcilor, iar taximetristul l-a lasat fiindca SIGUR a facut si el asa ceva, cel putin o data, si stie cum e!

 3. @T.C. 0:35 Sunt destul de enervante fazele astea: semnalizezi intentia de a te angaja in depasire si paysan-ul din spate se infige el mai repede pe banda. Marcajele sunt suprapuse la 1:12, dar exista si-un indicator la 0:23 care arata cum merg benzile. In plus, sageata inainte e plasata pe mijlocul B2, pe B3 este inainte sau la stanga (1:11), iar la 1:22 BMW-istul a facut praf si „benzile” din giratoriu. 3:39-3:40 (camera spate) Iubitorul de „6-9” l-a obligat si pe cel cu BMW-ul de pe B2 sa franeze.
  5:14 I-a iesit pentru ca sunt alti prosti care-l lasa si incurajeaza un astfel de comportament. Vine unul mai tare pe ultima banda si-l face praf pe vier. 5:55 Dap, alt prost care n-are ce cauta pe drum 🙁
  +

 4. Porcul n-are nicio vina, e animal destept, comparativ cu specimenele prezentate. Specimene care, din pacate, pare ca se inmultesc foarte repede.

  • Corect, așa este. Din păcate se înmulțest atât prin reproducere cât și prin influență/exemplu pentru că pooliția stă în boscheți.

 5. DjAlphonius

  As fi facut dreapta la 5.55 :)))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!