It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Zmeii patriei

Adăugat de SxN
Raportează ca șters! 86

Depasiri si inghesuieli.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/zmeii-patriei/

7 comentarii

 1. Oligofrenul de la 01:48 nu a avut nici cea mai mică intenție să frâneze sau să încerce să evite un eventual impact în cazul în care cel care venea din sens opus nu ieșea în afara părții carosabile ci doar ar fi frânat. De încercare de repliere, nici atât. I-a intrat în obișnuință: „mă bag pentru că oricum se dau ei din calea mea, au făcut-o de atâtea ori până acum”.

  • Bobiţă, bine punctat, adica colegul SxN trage un pic dreapta si franeaza ptr a evita o eventuala coliziune in schimb, el, ca vaca inainte..
   Aici „ai jignit” saracii oameni care sufera de aceasta boala cumplita, ei nu stiu ce fac si nu pot fi condamnati, in schimb asta e constient de actiunile sale deci e un real pericol pentru noi, ceilalti participanti la trafic. Agresivitate la volan+viteza excesiva+ nesimtire , asa l-as incadra eu pe scurt, folosind un limbaj civilizat.

 2. Dintre toți, dobitocul cu focusul alb e cel mai dobitoc. E ilegal sa ai permis și sa fii atât de dobitoc in același timp.

 3. In afara de zmeul cu Focus alb , Micul Gigant a fost la limita. Circulam in coloana rasfirata ( cam 85-90 kmh), trafic pe contrasens. Desi semnaliza ca vrea sa treaca nu m-am asteptat sa o faca in fata TIR-ului. Ma pregateam sa-i fac loc dupa intalnirea cu pricina. Bine ca n-a mai fost nevoie sa fac eu loc , putea sa nu mai aiba el nevoie niciodata.

 4. greu de comentat ceva la episodul “englezului” cu focus. Intr-adevar unii sunt obisnuiti sa circule asa.
  Eu as depune o plangere/sesizare la politie cu filmarea atasata. Poate daca mai multi fac asta se ajunge undeva…

 5. @SxN 0:51 Mai scapa cate unul asa cu TIR-ul in fata. Daca nu se intampla, a doua oara nu mai are ocazia sa o faca. 1:32 Idiotii astia care intra in depasire fara nicio greata, cu indicatoarele si linia continua in fata ca si cum n-ar exista, merita trasi pe dreapta o perioada. La fel si cei care te scot de pe drum cu durere la banana ca cel de la 1:48.
  +

 6. autofidel

  La faze de genul cum e ultima, cu matizul în fața tirului, e nasol că idioții nu au cum să învețe din greșeli, la prima greșeală e direct cartonaș negru.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!