Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Zzig-Zzag prin Trafic #3 – „Niste Handicapati”

Adăugat de Zzig-Zzag
Raportează ca șters! 100

Daca v-a placut, un like si un SUBSCRIBE nu strica!

10 comentarii

 1. Nu prea inteleg de ce claxonezi pe donsoara de la 1:34 . Ea a intrat in intersectie de pe banda inainte si stanga , iar tu ai intrat in intersectie de pe banda inainte si dreapta si urma sa faci spre stanga!

  La ultima faza sunt sigur ca pe acolo vroiai sa mergi, nu ai intrat ca l-ai vazut pe ala pe contrasens :))

  +

  • E cu dus si intors ce zici tu cu Peugeot-ul… La 1:32, da, eram pe banda de inainte si dreapta, dar odata intrat in giratoriu, eu am schimbat banda (dupa cum am si voie) si am trecut pe banda de inainte si stanga (a se vedea marcajul cam sters de sub Peugeot la 1:34-1:35).
   La 1:36 deja eram pe banda de inainte si stanga pe cand ea era cu jumatate de masina pe banda de stanga si jumatate pe cea de inainte si stanga, fara semnal care sa imi dea mie de inteles ca ea de fapt doar taie benzile si iese din giratoriu.
   Daca ea isi mentinea calumea banda, eu nu ajungeam in dreapta ei si implicit nu ajungeam in acea situatie.

  • Las si eu asta aici:
   Art. 106
   (1) Pe un drum public prevazut cu minimum trei benzi pe sens, cand conducatorii a doua autovehicule circula in aceeasi directie, dar pe benzi diferite si intentioneaza sa se inscrie pe banda libera dintre ei, cel care circula pe banda din dreapta este obligat sa permita celui care vine din stanga sa ocupe acea banda.

  • @Ronin, foarte interesant! Und ai gasit articolul asta? Eu eram convins, si cred ca si ZigZag e convins si la ora actuala ca avea priotitate de dreapta. Evident contrazis de art 106 cel misterios.

  • @ShareBahn Mi-a batut instructorul niste chestii foarte bine in cap, la momentul potrivit. E in cursul actual de legislatie. Conform Regulamentului de aplicare a OUG nr. 195/2002 art. 106, alin. (1). Prioritatea de dreapta nu se aplica doar pentru intersectii nesemnalizate?

  • M-am mai uitat o data…n-are semnalul dat, Zzig-Zzag avea tot dreptul sa se bage.

 2. Puturosu’ naibii ! !! (4:02)

 3. Puteai sa-i mai zici cretinului ca s-a bagat peste tine si la 2:33! Cu greu te abtii sa nu-i „reglezi oglinda” ma gandesc!

 4. Ai un stil de boss nervos, mister road vigilante!

  • Un video întreg cu o singură înjurătură și zici că sunt nervos? Boss și vigilante poate. Dar nervos?? 😛

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.