Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Autostrada A3, sensul Ploieşti – Bucureşti

Adăugat de zoso
Raportează ca șters! 59

Arată foarte frumos, era destul de liberă şi asfaltul drept.

Ce mai caută lumea:
 • camera live autostrada a3
 • autosrada a3 ploiesti buc
 • autostrada a3 sensul pl - buc

20 comentarii

 1. Daca vrei sa scapi de Voluntari si de portiunea rurala a Colentinei… cum ai iesit din giratoriu spre Voluntari, pe Centura Bucurestiului, mergi pana la prima intersectie si faci stanga (Voluntari este la a doua), in giratoriu dreapta pe pod si tot inainte pena la intersectia Colentina cu sos Fundeni, singurul inconvenient este trecerea la nivel cu calea ferata cand e sa fie bariera coborata… Drumul este bun si are un singur semafor!

 2. Observam si 2 idioti la 1:20

 3. Dar iti reflecta parbrizul ala, nu gluma.
  Cred ca daca te chinuiai putin, puteai sa faci subtirari prin semne pt surzi, ca ti se vede mana foarte clar. 🙂

  Ontopic, pe drumuri d-astea parca iti mai vine sa circuli. 😀

 4. Marius Buz

  interesant ar fi de vazut si varianta spre dreapta de la giratoriu, cosmopolis, tunari, podul peste centura, scoala americana etc.

 5. Scuze 🙁 am dat – din greseala. Este defapt un + mare 😉

 6. Dupa ce or termina astia autostrada pana la Brasov, Zoso o sa cam ramana fara subiecte de filme 🙂

 7. Cu masina belita ai fost? Ontopic, cea mai plictisitoare autostrada!

 8. mariusjohn

  Se poate intra pe autostrada cum vii de pe bulevardul bucuresti via Barcanesti sau trebuie intrat pe centura Ploiestiului?

 9. verdenpom

  piesa?

 10. @AdyAero: ma tem ca va avea prea multe materiale pana vor termina ei autostrada pana la Brasov.

 11. Habar nu aveam ca e „gata” A3. Noroc cu TT mai invat si eu cate ceva

 12. marius, cred că sunt mai multe intrări, nu ştiu exact.

  verdenpom: acvila – eu sunt aceea.

 13. Nu stiu cum ai postat cllipul, sau ce deficiente are, poate, site-ul, dar videoclicpuil tau nu poate fi vazut cu Chrome si nici cu FireFox. Iar asta inseamna ca excluzi, din start, jumatate dintre utilizatori.

 14. nu, doar pe tine. la restul se vede ok.

 15. Vali, eu pot sa-l vad cu Internet Explorer, dar nu si cu Firefox sau Chrome. Sistemul de operare n-are nimic deosebit: Win7 Enterprise. Am testat si pe calculatoarele colegilor: acelasi lucru – Pe Chrome butonul de Play nu face nimic. Pe FF in loc de clip e un mare spatiu gol si alb 🙂

  Nu e vina ta neaparat, pentru ca mai sunt si altii care au postat la fel. Ce editor folosesti? Cum inserezi clipul?

 16. Kor, functioneaza foarte bine si pe Chrome si pe Firefox. E o problema la voi intern (oprit Vimeo, whatever).

 17. @Tommy – pai nu e oprit nimic la noi, ca doar suntem IT-isti 🙂 In plus, merge pe IE si pe Opera… am facut sapaturi si am gasit ca totul se datoraeza plugin-urilor FlashBlock sau AdBlock (siti voi – cele care blocheaza reclamele nedorite si permit lansarea Flash-ului numai daca user-ul o doreste). Din motive obscure, plug-inurile pun by default Vimeo pe „lista neagra”, asadar a trebuit sa modific putin configuratia manual. mai precis (cazul FF):

  dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll;false
  in:
  dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll;true

  Problema ramane pentru multi useri care au aceste plug-inuri (si nu sunt putini) dar nu se pricep sa-si seteze configuratiile browserlui manual 🙂

 18. nici o iesire .. asta pt urgente in caz de accident .. vine salvarea de la ploiesti si te interneaza la buc (unde intoarce) .. nici tel de urgenta … hahaha .. autostrada in romania .. nu ca ar fi distanta mare .. dar asa .. intelegeti voi unde bat eu campiiiiiiiiii …

 19. @Alecu – meh, pentru noi era urgenta decongestionarea DN1. Si (nu ca ar fi o consolare) dar genul asta de dare in folosinta a fost facut si la case nitzel mai mari. In Polonia, de exemplu, cu prilejul Campionatului European de fotbal, polonezii au dat in folosinta autostrazi chiar mai incomplet utilate decat A3, si chiar parca sa zic ca au si dat o lege speciala, o derogare de la lege, de fapt, in acest sens. Deh, n-au reusit sa le finalizeze nici ei la timp. 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.