It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe toate benzile

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 43

Indicatoarele si marcajele au fiecare rolul lor de dirijare a circulatiei. La Rascruci, insa majoritatea sunt inutile. Se merge din inertie, fiecare pe unde crede ca este drumul lui.

7 comentarii

 1. cati au permis si cati stiu sa conduca ? asa e in Romania din pacate…

 2. problema mea este ca aceste lucruri nu sunt intimplari. sunt regula!

 3. eu in ungaria am facut miscarea asta. am scapat cu multe targuieli si cu un ungur din masina mea care mi-a negociat 100euro spaga. din ce inteleg trebuia sa imi retina permisul si sa ma prezint la ei in „comuna”. am scapat printre degete. asta a fost unul din factorii de cumintire subita a mea. si prin tara, am renuntat la depasiri si manevre susceptibile de suspendare de carnet. imi place prea mult la volan, am nevoie de el pt librtatea de miscare si nu vreau sa il cedez nimanui. de asemenea sa platesc amenzi ma ustura la buzunar. la limita legala, pe cat posibil.
  de aceea sustin tare si mare ca dca s-ar aplica legea la sange fara discernamant la noi, toti smecherii care nu au bun simt ar ajunge cu picioarele pe pamant imediat. si amenda platita ca in strainatate. esti milionar, la tine usturimea la buzunar se resimte altfel. ia scoate 10% din valoarea ta, sa vedem, daca iti mai arde de incalcat legile. ai trecut pe rosu, pe calea de tramvai, depasire de coloana? ai x5? amenda 5000euro in 48h. sau dubla dupa aceea. sa vezi cum dispar toti astia intr-o luna maxim. garantat.
  si ca sa fim oameni. prima amenda de genul acesta va fi normala plus cartonas galben (adica la urmatoarea amenda de circulatie se va aplica noua reglementare cu procentul respectiv)
  in vest, intr-adevar e o comunicare cu fiscul, si se vede cam ce valoare are milionarul, si ii calculeaza nu la masina ci la afaceri.

 4. cati din astia cu masini meseriase crezi ca au o carte de munca sau un venit declarat. cred ca putini spre deloc. ei fac bani din combinatii si alte manareli. un om normal ca sa isi poata permite un bmw, trebuie sa aiba un loc de munca bine platit, deci si cu studii superioare. sunt si persoane din acest fel printre posesorii de masini de lux, dar am impresia ca sunt cam putini fata de numarul total de masini scumpe.

 5. as vrea sa continui rationamentul, dar mi-e ca voi fi criticat ca aici e de trafic specificul comentariilor.
  dar traficul acesta este desfasurat intr-un spatiu socio-economic care il determina. asa ca voi continua.
  daca agentiile statutlui (fiscul, care in america este cel mai bine implementat si acolo daca nu ai platit inchisoarea te mananca, oricat de mare si tare ai fi) economia neagra nu ar mai fi si toti „combinatii” n-ar merge cu astfel de masini opulente, ca ar da cu subsemnatul la plata unor taxe. de unde au facut banii aia?
  ………………
  in fine.
  tot un sistem totalitarist va face ordinte in tara asta. ca e politist sau militar, ca sa faci ordine, tre sa pui piciorul in prag. apoi, cand lucrurile revin la normal, se suspenda legea martiala, si guvernul civil va reintra in functiune. trafic ordonat, oameni respectuosi, chiar daca de frica. fiecare are nivelul lui de rationare si intelegere. nu merge cu frumosul la toti.

 6. tomita, iti dau dreptate frate!!!!! sa sti ca asta ne trebuie. apropo de frica, in mai toate tarile acestea europene la care ne uitam cu drag si admiratie(Germania, Franta, Italia, Slovenia, etc.) coercitia a fost cea care i-a transformat in ceea ce sunt. sa nu creada cineva ca ecei oameni au genetic un simt al raspunderii mai mare ca al nostru. diferenta de mentalitate dintre ei si noi a incepun dupa ’89 cand orice „jmeker” a putut face cam ce a vrut maciuca lui.
  asadar, de frica se pot face si lucruri frumoase si utile pentru toti.

 7. Bey… ca de obicei, ei mergeau inainte
  Zi mersi ca nu s-au depasit unul pe celalalt 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!