Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Adunate din Bucuresti

Adăugat de Mitică
Raportează ca șters! 58

Light. Contine injuraturi.

14 comentarii

 1. Ce mi-a placut reactia aluia care nu ti-a dat prioritate=)) .”Stai ma, calmeaza-te!”

  +

 2. Oricum ValentinO nu avea ce sa caute pe linia de tramvai, e marcaj de delimitare a partii carosabile, nu se poate folosi ca banda de circulatie.

 3. buzedegaina

  @Iulian daca te-ai uita bine la clip,o sa vezi ca este marcaj discontinu

 4. @buzedegaina, iar daca citeai legislatia…

  Marcajul dintre linia de tramvai si banda de langa ti se pare identic cu cel dintre cele doua benzi de circulatie? Nu e nicio diferenta?

  Cel de langa linia de tramvai e marcaj de delimitare a partii carosabile. (Link)
  Adica nu ai voie sa circuli pe cealalta parte a lui. Marcajul asta permite doar virajul la stanga/intoarcerea peste linia de tramvai.

 5. @buzedegaina : Da, era discontinuu. Dar ala are alta semnificatie. Mai citeste putin codu’ sau cauta pe google ce semnifica marcajele rutiere. Nu e greu. Sper ca tu nu esti unu dintre cei care zic ca ai voie sa depasesti intr-o curba fara vizibilitate, dar cu marcaj discontinuu.

 6. tandea cu mandea la 0:20. stateai legal, treceai.

 7. Colegul @buzedegania cred ca nu are nici o problema cu circulatul pe acostament!

 8. Mda, ce-i iubesc eu pe astia care circula pe linia de tramvai. Dar tot am dat plus, pentru ca ii mai dau o sansa lui @ValentinO. Valentine, te rog io, poate n-ai stiut, dar in pozitia aia, cu acel marcaj, nu se circula pe linia de tramvai. Aia nu e banda destinata circulatiei generale. N-ai voie decat sa virezi la stanga peste ea, eventual sa intorci, daca nu exista alte interdictii in acest sens.

 9. Pai sa vedem: plusul de la CIA cu minusul pentru 8/25/47 egal 0. Ma abtin.

 10. Stiu ca nu-i voie, dar nici cu 15-20km/h nu stau sa trec in zona aia, se poate trece cu 50 peste liniile alea dezafectate.

 11. @ValentinO – ma faci sa-mi para rau ca ti-am dat plus. Ce faci tu e o dovada de lipsa de respect fata de cei care merg, civilizat, in coloana, cu 15-20 km/h pe acolo. Pentru ca, in momentul in care vei ajunge la capatul refugiului de tramvai, vei forta reintrarea pe banda. E ca si cum te-ai baga in fata la coada. Sau e ca si cum ai lua-o pe banda de urgenta, pe autostrada, ca sa depasesti sirurile de masini si, dupa cativa kilometri, sa vrei sa fortezi reintrarea pe banda 1.

 12. Kor , wtf , unde vezi tu coloana ? La ce film te-ai uitat ? Cum sa ajung pana in capat la refugiul de tramvai sa fortez ce ? Voiam sa depasesc un singur amarat, ce coloana , ce refugiu ?

 13. pai daca voiai sa-l depasesti, atunci de ce nu l-ai depasit cu adevarat? Adica sa reintri pe banda dupa ce ai trecut de el. Daca faceai asa, atunci nu te mai bloca nimeni pe linia de tramvai… 🙂

  In fine, nu te supara – eu ma refeream mai mult la faze asemanatoare, dar generice – vezi :
  http://www.trafictube.ro/iarna-vara/ , de la 0:51 la 1:40

 14. Pai ii taiam fata de aveam si acum frigiderul plin, nu trecusem de el inca :). Dupa BMW m-am repliat. Nu depasesc niciodata coloana si fortez inainte de refugiu. Nu mi s-a intamplat, nu o sa mi se intample. Daca ma grabesc atat de tare incat sa depasesc coloana inseamna ca ceva arde atat de tare cat sa nu ma mai intereseze pe ce parte trec de refugii sau ce culoare are semaforul.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.