Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Girofar avem …

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 24

Girofar avem…
Altceva ce mai trebuie ? Bun simti si responsabilitate ? In alt film. Acum ruelaza „Aici vreau Io sa opresc!”.
Nu conteaza ca e noapte, ca e in mijlocul drumului si ca era loc suficient in lateral. Si ca prin alte parti se opreste in spatele presupusului contravenient. Sau acesta e invitat sa opreasca in conditii de siguranta in alta parte.
https://goo.gl/maps/bC6s5ywZ5Ar
La final jandarmi de AG, cu permise de Pitesti, rataciti prin Ploiesti. Acolo au vrut ei sa intoarca, acolo au intors. Cu telefonul la ureche si cu o dibacie iesita dn comun, nu. S-au dus la o vorba la polite. La sectia 1.
https://goo.gl/maps/LLUTEKZvJZv

Poate imi scapa ceva din PRO-PS/PR-06/2009 Procedura privind oprirea vehiculelor şi modul de acţiune în cazul neconformării acestuia la dispoziţiile poliţistului rutier.

13 comentarii

 1. A fost oprire de urgență… Altfel nu văd logica.

  • Adica presupusul contravenient a putut trage pe dreapta, politaiul nu. Au invatat ca daca dau drumul la girofar scapa de orice. Asta pana il pupa TIR-ul si-l trage frumos pe dreapta. Definitiv.

 2. Imi vreau cele 2 minute pierdute inapoi 🙁

 3. Sunt curios cati o sa se dea in vileag ca au rude in militie. Cui i se pare normal sa-si lase ala caruta in drum desi avea unde sa o traga. Sa vad pana unde merge nesimtirea si nepasarea purtatorilor d euniforma care zic ca girofarul ii scoate din orice rahat. Au doar pretentii , zero intentii.

 4. Abuz! ABuz! ABUz! ABUZ! Ce le mai place sa-l foloseasca inutil.

  • Prostie. Curata prostie si incalcarea unor norme clare: PRO-PS/PR-06/2009. Expunerea fara motiv la un ris inutil. Doar militienii si urmasii acestora le pot aproba manevra. Respectivul agent era singur in masina.

   Pe celelalte categorii de drumuri, in cazul in care vehiculul ce trebuie oprit circula in aceeasi directie, echipajul trebuie sa puna in functiune semnalele luminoase de culoare rosie si albastra si pe cele sonore, dupa care, de regula, va circula in spatele autovehiculului vizat pana cand conducatorul acestuia se conformeaza semnalelor si opreste

 5. Daca tot ai oprit in spatele masinii de Politie si indreptul lui,de ce nu l-ai intrebat direct de ce a lasat masina in mijlocul drumului?Ca doar nu era accident.In alte clipuri postate,stiu ca te luai de ei,un exemplu fiind clipul in care 2 cashkete oprisera masina din dotare fix pe o trecere de pietoni,ca aveau misiune de indeplinit.Si daca ai timp,fa o reclamatie scrisa(si nu ar fi prima data 🙂 daca imi amintesc bine) la sefii lor de la judet,atasand filmuletul cu ei(asta in cazul in care se distinge suficient de clar numarul de inmatriculare).Probabil va fi un raspuns in limbaj de lemn,stufos si incalcit,ca de obicei.Plus

  • Am asteptat un moment optim pentru depasire, fiind atent sa nu mai fie vreunul ascuns pe acolo, sa zica ca nu am oprit la semnalul lor. O sa cer o parere la Judeteana de Partid. Ceva putred s-a intamplat in noaptea respectiva, pentru ca nu era picior de politai in tot Ploiestiul.

 6. Erau toti martori la o nunta de tigani petrecuta la trotuar, d´aia era pustiu :)).

 7. @Ursul Grizonat 1:56 Perfect s-au sincronizat cu semaforul. Ah, mai era acolo si-un obligatoriu la dreapta (1:59) … nu mai conteaza la atata maiestrie.
  +

 8. Sunt curios cum iti explici ca de data asta nu ai comentat decat in masina sa te auda doar cei de pe trafictube, de ce de data asta nu ai deschis geamul sa il iei la rost pe domnul politist daca stiai ca a gresit, unde era zeul din tine….sau iti erea teama de amenda sau ceva?

 9. uaaau..senzationaaaaal …..

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.