It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Iasi Ep. 3

Adăugat de Alex
Raportează ca șters! 34

#1/7 Un grabit.
#2/7 Miserupism.
#3/7 Un taximetrist efectueaza o depasire si il forteaza pe cel de pe sensul opus sa intre in alveola.
#4/7 Un minoritar traverseaza pe unde are el chef si fara niciun stres; exista o trecere de pietoni la 25 de metri departare.
#5/7 Dupa accidentul de acum fostului prefect de Iasi de pe strada Sararie [Detalii].
#6/7 Eram convins ca am lovit-o, de asta m-am dus dupa ea cu intentia de a evalua pagubele. Din fericire nu au existat pagube, doar i-am „mangaiat” putin spoilerul cu bandoul. Ea si-a cerut scuze, eu i-am zis ca nu sunt pagube dar sa fie mai atenta pe viitor. A fost un dialog civilizat si politicos dupa care fiecare a mers unde avea treaba. Cred insa ca si eu am o mica parte din vina pentru situatie, trebuia sa am o conduita preventiva. Chiar nu ma asteptam sa nu se opreasca la intrarea pe banda mea. De asemenea am oprit si in statia de autobuz, ulterior pe filmare mi-am dat seama [Locatia].
#7/7 Acolo banda 1 este destinata mersului inainte si exista un semafor pe verde intermitent pentru inainte. Individul dorea sa faca stanga dar bloca banda 1. Evident, tot el s-a uitat urat dupa ce mi-am permis sa-l deranjez cu un claxon.

Unele faze nu au sunet deoarece purtam discutii personale in acel moment.

Clip filmat cu Vicovation Marcus 3.

9 comentarii

 1. am o nedumerire:|… semaforul de la ultima faza nu e intors ? adica eu de cand am tot vazut semafor verde intermitent… sageata aia era spre dreapta… in filmulet e spre directia inainte…. exista asa ceva? si semaforu de sus era rosu… care e clar ca e pt mers inainte .. astept lamurire plz.. mersi anticipat!:)

 2. @stRikEy iti garantez ca nu era intors semaforul, chiar mai exista o intersectie in Iasi cu intermitent verde pentru inainte ( la Hotel Europa cum urci dinspre Bucsinescu, pentru cei din Iasi ). In intersectia din clip regula e asa : banda 2 are semaforul de sus, banda 1 il are pe cel intermitent verde pentru inainte. E de cativa ani asa in intersectia aia. Cine vrea sa faca stanga sta pe banda 2, cine vrea sa mearga inainte se duce pe banda 1 si acorda prioritate in intersectie.

 3. Verdele intermitent inseamna ca nu esti obligat sa respecti culoarea semaforului, daca ai calea libera.Asta insemnand ca l-ai claxonat degeaba pe ultimul si ai fi avut dreptate numai daca banda respectiva ar fi fost intr-adevar marcata cu „obligatoriu inainte”.In lipsa marcajelor, avea tot dreptul sa stea pe banda pe care erai tu.
  In rest, thumbs up!

 4. @Alex mersi de raspuns… chiar nam mai vazut semafor asa… doar pentru dreapta:) atunci cel pe care lai claxonat vroia sa mearga in stanga de pe b1 sau de ce statea pe loc?

 5. monte_zumma

  daca tot s-a bagat ca cizma, de ce nu i-a dat talpa? poate asa nu va mai atingeati deloc.

 6. @stRikEy Nu stiu exact ce intentii avea. Poate voia sa mearga inainte dar a vazut doar semaforul de sus sau dorea sa faca stanga de pe banda 1.

 7. Vezi ca la intersectia lui Bucium cu Poitiers semaforul indica intr-adevar verde intermitent pentru mersul pe directia inainte, dar nu (mai) exista nici un indicator de pre-incadrare pentru virajul la stinga sau directia inainte, si lipsesc si sagetile de pe asfalt. In cazul de fata cel care s-a potat pe b1 pentru stinga nu a facut nimic neregulamentar.

  Desigur, astia d ela inutilitia rutiera si primarie ar trebui dati cu capul de coltul biroului necontenit, pentru ca sint mai multe cazuri in oras cu doua benzi marcate explicit pentru, sa zicem, viraj la stinga, si artera pe care ajungi are doar o banda.
  Dar cel putin deocamdata pe independentei, in intersectia de care ziceam, siinca vreo citeva nu exista obligativitatea nefolosirii acelei benzi daca nu se merge pe directia pentru care exista semafor cu verde intermitent.

  Ca duduia aia cu care ai facut schimb de lac sint o droaie pe strazi. Merg cu copii dezlegati in spate si topaind peste tot, stau cu atentia distrasa catre ei „mami nu fa aia! mami aseaza-te pe scaun! mami, pana mea!” si-i vezi orbecaind pe strazi in plin trafic iar cind le impingi cite un claxon incep sa zbiera ca „mai nesimtitule, dar nu vezi ca sint cu copil in masina, cum vrei sa merg?” – exact, vreau sa mergi, nu sa orbecai peste semafoare rosii, linii continue, sa te infingi cu copilul in masina in trafic sa te evite altii la limita, etc.

 8. Daca nu sunt marcaje de incadrare, banda din stanga e pentru stanga si inainte, cel din dreapta e pentru dreapta si inainte. Deci tot prost s-a incadrat.

 9. Mituc, acolo banda este pentru inainte si la dreapta. Nu e si pentru la stanga. Chiar in dreptul intersectiei este dunga continua intre B1 si B2. Iar pe Poitiers intrii pe o singura banda, B2. Prin definitia legii daca faci stanga nu ai ce cauta pe B1.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!