It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Taie fata – Soferi printre noi #133

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 24

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Civilizatia din vest ®.

9 comentarii

 1. La 2:40- nu este ilegal in Spania sa devansezi o masina de pe o banda superioara? In Germania sigur este interzis, trebuie sa te bagi in spatele lui pana se da pe banda inferioara.

  • Nu e ok, dar ei nu se dau la o parte niciodata.
   Nu e ok nici sa stai in spatele lui. Risc marit de accident si risc de amenda 🙂
   Cel mai bine e sa iti vezi de drum pe unde vrei/poti.

   Mergeam odata pe autostrada, cam la 20-30 metri in spatele unui incepator, el mergand cu mult sub limita maxima admisa, dar eram nevoit, pentru ca urma sa ies de pe autostrada. Pustiul s-a gandit sa probeze ce i-a zis instructorul la scoala (asa ii invata), adica sa puna frana, pentru ca eu sa raman mai in spate. A franat atat de bine, ca s-a facut alb la fata :))

 2. se merge exact ca la noi,fiecare pe unde vrea,poate si are loc :))))

  • Exact, iar daca observi pe la sfarsitul clipului, am mers si eu pe directia inainte, de pe o banda dedicata stanga… la inghesuiala aia mai poti sa schimbi banda? :))

 3. Se merge haotic dar devin atenti la claxon si chiar semnalizează. E diferenta mare intre cei neatenți din Spania si marlanii si cocalarii de la noi care fac chestii intenționate sau fără niciun fel de bun simt.

  • instructorul meu avea o vorba : ‘baaa !!!…tu cand iei carnetul nu l iei doar ptr tine,il iei si pentru multi alti prosti de pe langa tine care se bazeaza pe faptul ca tu o sa i poti ferii in nesimtirea lor’…ii dau dreptate in fiecare zi petrecuta in trafic,in fiecare zi

  • Conduc printre ei de cativa ani si crede-ma, neatentia e cea mai mica problema a lor. Iti fac si astia „d’alea intentionate” de iti e frica sa mai mergi cu masina :))
   Atat neatentii, cat si marlanii si cocalarii, te asigur ca exista peste tot.
   Daca v-ati uita la canale dedicate (nu ca v-ar interesa, doar zic), ati intelege ca nu exista diferenta nici de mentalitate, nici de altceva. Singura diferenta intre Romania si Vest este infrastructura…. pe care vestul nu o merita.

 4. @Traffic Madrid Dupa taietorii de benzi urmeaza acum taietorii de … fata 🙂
  2:23-2:36 Ciudat cum unii asteapta pana in ultimul moment sa paraseasca autostrada. Merg pe ultima banda si-apoi brusc o taie catre iesire.
  +

  • Cum ai ghicit? Am deja un clip pregatit cu bagaciosi😂
   Cat despre proastele obiceiuri de a merge pe ultima banda si de a iesi brusc… fenomenul creste exponential de la o luna la alta…
   Deh, civilizația din vest!
   Unii nu vor sa vada aspectele astea si ii salta in slavi pe vestici, cum ca au mentalitate superioara, bla bla etc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!